Carina Berg i tårar efter utflykten med sonen

Carina Berg berättar om upplevelsen med sonen.

Foto: TT

För ett tag sen valde Carina Berg att ta med sig sonen Otto på en utflykt – något som fick tv-profilen att skriva ett känslosamt inlägg på Instagram.
"glada, ledsna, tacksamma, trötta, lyckliga tårar.", skriver hon.

Det var i julas som Carina Berg, 42, och maken Erik Berg, 31, fick sitt första barn, Otto. Sedan dess har man kunnat följa Carinas liv som nybliven mamma på sociala medier och när programledaren avslöjade att hon planerar en comeback med podcasten Gynning och Berg hittar sig själva, jublade hennes följare av lycka.

Men livet som mamma är inte alltid lätt och Carina har flera gånger delat med sig om svårigheterna att vara förälder åt en liten bebis.

“Hur jag tränar efter att jag fött barn? Enkelt! Svetten rinner av sig självt när bebis panikgråter på bibblan – en inrättning känd för att vara JÄTTETYST!”, skrev hon på Instagram om en av sina utflykter tillsammans med Otto.

Tog sonen till pappans gravplats

Men nu hyllas tv-profilen för sina känslosamma ord efter en barnvagnspromenad som ledde Carina till en alldeles speciell plats.

“På barnvagnsprom vid havet där min pappa vilar.”, skriver Carina till en bild på det rofyllda havet.

Carina Bergs ärliga ord om smärtan och familjelivet

Lilla Otto hann aldrig träffa sin morfar, som dog hastigt efter en hjärnblödning 2015. Sedan dess har Carina pratat många gånger om den stora sorg som hennes pappa lämnade efter sig.

– Min stora panik var att jag inte fick säga någonting. Jag hade så gärna velat säga något. Jag gick in till honom, höll honom i handen, stod nära hans öra och pratade med honom. Jag sa bara ”Pappa”, har programledaren sagt.

Hyllas för ärliga orden

Carina Bergs ilska efter läkarens besked om missfallet

Men nu fick alltså sonen Otto säga hej till sin morfar för första gången då mamma Carina tog honom till pappans sista viloplats. Händelsen rörde Carina till den grad att tårar rann nerför kinderna efter utflykten.

“Bebi-Otto får säga hej till morfar och jag torkar glada, ledsna, tacksamma, trötta, lyckliga tårar.”

Nu hyllas tv-profilen av sina följare för sina ärliga ord om känslorna. Bland annat TV4-profilen Jenny Strömstedt, Kakan Hermansson och radioprataren Titti Schultz har kommenterat inlägget med röda hjärtan.

“Fint. Pappa håller nog bra koll på bebi-Otti och säger åt han att han världens bästa mamma som gör allt för honom”, skriver en annan till det känslosamma inlägget.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: