Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Carina Bergfeldts fina ord om maken

16 aug, 2022 
Michaela Mastad
Fotograftt,instagram
Carina Bergfeldt, Jesper Zølk
Karriären går som på räls för programledaren Carina Bergfeldt. Men även kärlekslivet går minst lika bra. Nu delar hon med sig av en hyllning till sin make Jesper Zølk ”När vi satt på en uteservering nu så slog det mig”, skriver programledaren på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det går bra för Carina Bergfeldt, journalisten är i full gång med två nya säsonger av sin egna talkshow Carina Bergfeldt och snart kommer hon även att släppa en bok med författaren Sofie Sarenbrant. Men kärlekslivet går minst lika bra som karriären och nu hyllar hon sin make på Instagram.

Se också: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
Se också: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

”Vi blev jättekära”

Carina Bergfeldt träffade sin numera make Jesper Zølck, när hon redan var i en relation. Enligt programledaren var kemin så pass bra att valde hon att avsluta relationen med sin dåvarande partner för att sedan ta en drink med Jesper Zølck. Efter dejten blomstrade kärleken och senare så gifte sig paret 2019 i Washington DC, och på alla hjärtans dag året därpå föddes sonen Hamilton.

Annons

– Vi träffades i USA. Han var också där för dansk tv och bevakade valet. Vi blev jättekära! Så Washington har varit bra för mig på många sätt. Han friade till mig i Washington, vi gifte oss där och den här blev till där, berättade Carina Bergfeldt i Skavlan när hon var höggravid med Hamilton.

Carina Bergfeldts kärlekshyllning

Tv-profilen har det minst sagt hektiskt med alla olika projekt. Då kan det vara lätt hänt att man glömmer av verkligheten, något som skriver programledaren på Instagram. Hon passar även på att hylla sin kärleken till maken Jesper.

Hon skriver:

”Jag glömmer ofta av det. Livet och allt sånt där som kommer emellan. Men när vi satt på en uteservering nu så slog det mig att jag gift mig med en hunk.”

”Det är ju trevligt, när man väl har tid att titta på honom.”

Annons
Se också: 5 snabba med Carina BergfeldtBrand logo
Se också: 5 snabba med Carina Bergfeldt
Annons