Carina Bergfeldts stöd av maken – och nannyn

Carina Bergfeldt med sitt barn Hamilton som hon och maken Jesper har valt att ha barnpassning till när Carina spelar in sin talkshow Carina Bergfeldt som sänds i 10 avsnitt under våren 2021.

Foto: Karin Törnblom/TT

Carina Bergfeldts talkshow på fredagskvällarna i SVT älskas av tittarna. På plats vid varje inspelning är hennes man som alltid stöttar henne i arbetet. Någon som inte är med är sonen Hamilton – nu driver Carina om nanny-kritiken hon fått i ett inlägg på Instagram.

När Carina Bergfeldt som utrikeskorrespondent för SVT i USA åkte runt på olika uppdrag reste hennes man Jesper Zølck ofta med. I ett inlägg på Instagram berättar Carina att han brukade lyssna på intervjuerna och ge feedback efteråt och så ändrade hon utifrån det.

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Carina

” ...Ska din man vara med varje gång?”, frågade en kollega vecka 2. Inte ett dugg otrevligt, bara förvånat.”Ja?”, svarade jag lika förvånat, utan att inse att det kanske var lite udda att släpa med sin man på jobb.😂Vi har levt i vår egen bubbla så länge.”, skriver Carina i Instagraminlägget.

Jesper är alltså med varje gång hennes talkshow Carina Bergfeldt spelas in. Carina berättar att han får chansen att ge värdefull feedback även där.

”I varje paus kommer han fram och säger till mig att ”det här var bra, håll uppe energin”, eller att jag säckade ihop lite på slutet och att jag ska pigga upp mig. Det är bara små kommentarer, men jag litar på dem.”, skriver hon.

Carina ger feedback till sin man

När någon höjer på ögonbrynet i inlägget och säger att den personligen hade blivit förbannad om en partner skulle bedöma ens arbetsinsats, om det inte gick åt båda hållen. Carina förklarar att det gör det. Efter 10 år på Aftonbladet hör hon själv fortfarande intervjuer i text, men hennes man som jobbat med tv i 16 år hör hur det låtar ljudmässigt för tv-formatet. När hennes man skriver texter är det istället Carina som ger feedback.

Carina Bergfeldt om nya talkshowen: ”Känns surrealistiskt”

”Han är förmodligen den partner till en anställd som jobbat gratis flest timmar i historien för SVT, men jag är himla glad att han fortsätter göra det.”, avslutar Carina inlägget.

Carina driver med barnvaktskritiken

Carina Bergfeldt spelar in tio avsnitt av sin talkshow. Hon har tidigare berättat hur intensivt det är med all research som behöver göras på varje gäst, och så själva inspelningarna förstås.

När hon började jobba heltid med talkshowen valde paret därför att anlita en nanny till då åtta månader gamla Hamilton. När hon sommaren 2020 frågade sina följare om erfarenheter kring ett företag som erbjuder barnpassning fick hon kritik, vilket allas.se skrev om då.

I ett Instagraminlägg driver hon nu med kritikerna. Hon har lagt upp glada bilder på Hamilton och skrivit: ”Och barnet har det eländigt utan mor och far och lider i tysthet varje minut.”

Nyligen publicerade hon också ett inlägg där hon lovordar nannyn som snart – när showen är slut – letar nytt uppdrag.

Carina Bergfeldts tårar för sonen Hamilton: ”Började storböla”

”Vi kommer hem till tavlor och handavtryck och fotavtryck, men framför allt till en glad unge som ler stort när han tittar på henne.”, skriver Carina bland annat i inlägget.

Carina Bergfeldts känslosamma ord om kampen och mödraskapet

Så får du Carina Bergfeldts snygga stil