Carina Bergs namnavslöjande till kommande bebisen – Erik Bergs reaktion

Carina Berg är gravid med sitt och Eriks andra barn. I podcasten med Carolina Gynning berättar hon förslag på namn till personen i magen.

Foto: Karin Törnblom/TT

Makarna Carina Berg och Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn.
I Gynning & Berg - hittar sig själv avslöjar Carina nu sina tankar om barnets namn.
– Håll i dig, säger hon till Carolina Gynning innan hon avslöjar sitt förslag.

Det var i slutet av oktober som tv-profilen Carina Berg berättade att hon och maken Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn. Tillsammans har de även sonen Otto, och tillsammans med ex-maken Kristian Luuk har Carina också sonen Holger.

Carina och Erik har tidigare varit öppna med att det inte varit helt enkelt för de att få barn. Innan sonen Otto kom hade makarna nämligen kämpat ett bra tag för att bli gravida och Carina hade även drabbats av missfall. Men tillslut blev drömmen sann och nu ska Otto även få ett småsyskon.

Se också: Carina och Erik Berg – en tidslinje

Carina och Erik Berg — En tidslinje
Slå på ljud

Carina Bergs sjukdomskamp under graviditeten

Men trots den stora lyckan över att familjen växer har Carinas graviditet inte varit helt enkel. Hon har nämligen känt sig väldigt trött och orkeslös, och i henne och vännen Carolina Gynnings podcast Berg & Gynning - hittar sig själva berättar hon nu att hon även åkt på en förkylning.

– Jag sitter hemma med någon typ av bondsnor. Så jag har totalisolerat mig här. Jag kan nog svära på att det inte är covid för det har jag redan haft och det har jag fortfarande antikroppar mot. Men det är ju något annat skit och då håller man sig hemma nu för tiden. Då går man inte runt och hostar på Åhlens, säger hon.

Carina Bergs avslöjande om nya bebisens namn

Precis som alltid när någon är gravid är det väntande barnets namn aktuellt, och i podcasten tar Carolina därför upp ämnet.

– Idag när jag gick på skolgården så kom det ett namn till mig som jag tyckte var ganska gulligt till dig. Vet du vad det är? Birger! Är inte det gulligt?, säger Carolina exalterat.

Carolina Gynnings varning till Carina Berg – efter orden om Holger

Carina skrattar och säger:

– Det är särskilt gulligt på skånska. Det är inte helt utan ansträngning som man säger det på skånska. Det är inte lika fint på stockholmska. Det blir hårdare.

Carolina frågar då om hon har tänkt något på namn och ber henne att berätta.

– Jadå, massor, säger hon innan hon fortsätter:

– Vet du vilket namn jag haft länge på tapeten om jag hade fått en tjej? Men det här tror jag är nedröstat hemma, men det är två namn egentligen. Håll i dig. Det här tycker jag är gulligt på en tjej. Tänk dig en liten tjej som är lite vällingrund och så får man frågan "jaha vem är det här då?" Så bara "ja, det här är lilla Gunilla."

Carolina skrattar och håller med om att det är väldigt gulligt, men Carinas make Erik verkar tycka annorlunda.

– Det är helt nedröstat. Det togs inte ens emot som ett seriöst förslag, berättar hon.

Carolina Gynning i bilolycka med döttrarna Adele och Alicia