Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Carina Bergs oro inför nya flytten: ”Tycker man är obehaglig”

14 okt, 2022 
Felicia Hovryd
FotografTT
Carina Berg
Carina Berg och maken Erik Berg har köpt sitt drömhus. Men nu berättar Carina om oron att flytta till ett nytt område.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Snart går flytten igen för Carina Berg och Erik Berg. Nyligen avslöjade paret att de köpt ett nytt drömhus, men det verkar inte bara vara glada minner över det stora köpet.

Se också: Så berättade Carina Berg för Erik att hon var gravid med JunoBrand logo
Se också: Så berättade Carina Berg för Erik att hon var gravid med Juno

I det senaste avsnittet av Carinas och vännen Carolina Gynnings podcast Gynning & Berg – Hittar sig själva berättar Carina om oron inför flytten till nya huset.

Parets nya hus i exklusiva området

Det var när Erik Berg för ovanlighetens skull gästade podden som paret berättade att de köpt ett hus. Det nya drömhuset kräver lite fix något som oroar Carina efter att paret totalrenoverat sommarhuset i tv-seriens Bergs drömkåk, men även den lyxiga sekelskiftslägenheten i Vasastaden.

Annons

– Erik är ljus i sinnet när det gäller sånt här. När han säger ”småpill” då blir jag direkt rädd att han ska säga ”det är bara taket som ska läggas om”, säger Carina och skrattar.

– Det var jättefint och jättebra. Jag brukar ha bra känsla i husköp, svarar Erik och försöker lugna sin fru.

Flyttlasset går till exklusiva Danderyd i Stockholm, i podden påpekar Carolina att det är Carina nu flyttar till andra sidan stan från henne som bor på Ekerö i Stockholm. Men att också flytta till Danderyd finns inte på kartan för Carolina.

– Det kan jag inte. Jag är för ful för det. Nej men jag gillar Ekerö, det är lite mer avslappnat. Danderyd är så jävla flott vet du, säger Carolina.

Carinas oro inför flytten

I det senaste avsnittet berättar Carina att hon känner i viss oro för att flytta till ett nytt område och måste lära känna nya personer, men vännen Carolina tror att alla nya grannar kommer vilja vara kompis med Carina.

– Nej, så är de inte. När folk flyttar till ett villaområde då tycker folk att man är läskig, eller obehaglig, eller ”usch, hon är på tv”. Och så vill ingen hälsa. De tänker att ”de nog vill vara i fred”. Det är synd för man vill ju ha kompisar, säger Carina i podden.

Annons