Carina och Erik Berg visar upp nya drömlägenheten – se bilderna

Carina och Erik Berg väntar barn. De ska flytta till en lägenhet i Stockholm innan tillökningen.

Foto: Henrik Montgomery / TT och Instagram

I höstas gick makarna Carina och Erik Berg och spontanköpte sig en lyxlägenhet i Stockholm, och snart vankas flytt för paret som snart får tillökning. Nu visar paret upp lägenheten – se bilderna här!

I höstas berättade Carina Berg att hon och maken Erik Berg gått och spontanköpt en stor lägenhet i Stockholm. I podcasten Gynning och Berg – Hittar sig själva, som hon har med väninnan Carolina Gynning, berättade hon mer om flyttplanerna.

– Jag är glad. Vi har köpt en lägenhet. I detta nu så sitter det någon annan och säger fuck you budgivare två, för det var vi, säger Carina Berg samtidigt som hon förklarar att de tidigare förlorat flera budgivningar.

– Vi har växt ur vår lägenhet och den här lägenheten, den är så härlig, fortsätter hon berätta om sitt nya lägenhetsköp.

Se också: Carina och Erik Berg – en tidslinje

Carina och Erik Berg — En tidslinje
1:11

Efter reklamen: Carina och Erik Berg — En tidslinje

(1:11)

Slå på ljud

Gravida Carina och familjen har ännu inte kunnat flytta in

Den nya bostaden var dock i behov av lite uppfräschning och renovering vilket har lett till att familjen ännu inte flyttat in. Nya lyan är betydligt större så det finns gott om plats för parets gemensamma barn Otto, sonen Holger som Carina har tillsammans med Kristian Luuk – och parets kommande dotter som Carina just nu bakar i sin mage.

– Det är ett renoveringsobjekt och det har vi tummat på att vi inte ska köpa. Och sen när vi klev in där så var det som när vi klev in i ”drömkåken”, alltså vårt hus på landet, vi vill bo här, säger Carina Berg i podcasten.

Gravida Carina Berg och Carolina Gynning avslöjar könen på barnen

”Det är blir så fint att jag nästan gråter!”

Och nu visar både Erik och Carina berg upp bilder från nya bostaden, och det är tydligt att det är ett litet renoverings-kaos de just nu befinner sig i. Men det till trots är Carina Berg så lycklig att ögonen tåras:

”Det blir så fint så jag nästa börjar gråta. Är i och för sig gravid och gråter ohämmat när Ica-Stig måste bo i ett läskigt bergsrum. Men ändå... Fint!”, stoltserar Carina Berg på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild från nya läggan.

Fiskbensparkett och högt i tak – vilken lägenhets-dröm