Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Carola Häggkvist visar upp nya vindsvåningen – se bilderna från drömlägenheten

14 feb, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Carola Häggkvist
Nu har Carola Häggkvist flyttat in i sin vindsvåning i Stockholm.
Dottern Zoe var så ivrig att sova i den nya drömlägenheten att mor och dotter gjorde sig hemmastadda så fort de fick nycklarna.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 snabba med Carola om artisterietBrand logo
5 snabba med Carola om artisteriet

I somras sålde artisten Carola Häggkvist, 56, sin 184 kvadratmeter stora villa med sex rum i Bromma. Men där hade hon inte bott sedan 2018, då hon och dottern Zoe Häggkvist, 14, flyttade istället till Steninge slottsby.

Efter den flytten hyrde hon ut Brommavillan, fram till försäljningen. 12,1 miljoner kronor fick hon för den, nästan två miljoner kronor under utgångspris.

Strax efter den affären meddelade Carola Häggkvist att hon var på jakt efter något nytt.

“Som jag kollat idag! På nätet från tidig morgon så ögon sved... Och nu i stan från förmiddag till kväll. Kul men galet tidskrävande... Vill komma nära stan och Zoes skola Pops vid Stadion. Spännande tider! 2-4 med balkong och gärna garage.”, skrev hon på sin Instagram.

Annons

Carolas lycka över lägenheten

Och det tog inte lång tid innan hon hittade vad hon var ute efter. Knappt en vecka efter att sökandet påbörjades hade artisten slagit till.

“Jag har bland annat köpt en drömlägenhet i Stockholm i fredags, med terrass med kvällssol!”, skrev Carola Häggkvist på sociala medier då och tillade:

“Närmre Zoes skola. Inget mer tidskrävande sökande nu.”

Det var i oktober, och nu har första flyttlasset gått.

“Zoe ville sova i lägenheten samma dag vi fick nycklarna så det var bara att ta kaffemaskinen under armen och det allra viktigaste och proppa in allt i bilen på väg till skolan och en stor fotografering för mig samma dag”, berättar Fångad av en stormvind-artisten och tackar sina vänner för hjälpen.

Se bilderna från Carolas lägenhet

Hon visar också upp ett gäng bilder från sitt och dotterns nya hem, och det är lätt att förstå vad hon menar med “drömlägenhet”.

Annons

“Det blev en liten men naggande god vindsvåning med gångavstånd till Zoes skola och en underbar terrass med dags & kvällssol till mig!”, skriver Carola vidare.

Närheten till centrum är en annan fördel med lägenheten som hon lyfter.

“Trivs så bra här och jag får påminna mig varje dag om att jag kan t.o.m. gå hemåt nu efter mina många möten och långa arbetsscheman. Inga långa bilköer på morgnarna med allt för få sömntimmar! Nu kommer det bli ‘andra bullar’ minsann.”

Foto: TT

Annons