Carola skadad – men repeterar för Let´s Dance ändå

Artisten Carola Häggkvist, 54 år, tävlar med danspartnerns Tobias Karlsson, 46 år, i Let's Dance 2021. Carola visar på sin Instagram att hon stukat sina fingrar.

Foto: Karin Törnblom/TT och Instagram.

Artisten Carola Häggkvist är högaktuell i Let´s Dance. Nu har hon skadat sin hand – men är ändå i full gång med att träna in den nya dansen med Tobias Karlsson inför lördagens tävling.

Carola visar upp sin omlindade hand i ett inlägg på Instagram och berättar i sina stories att hon stukat fingrarna på något sätt. Men det läker fint och hon är på plats i träningslokalen med Tobias för att öva på ”några härliga ’akrobatiska övningar’ som Tobias koreograferat”. Hon berättar vidare att det känns såväl läskigt som suveränt.

I inlägget avslöjar hon också att hon ska tillägna kommande dans till en speciell person.

Så går det för Carola i Let´s Dance

Carola har tillsammans med sin danspartner Tobias Karlsson hyllats för danserna i Let´s Dance som visas i TV4 på lördagar. De fick premiäravsnittets högsta poäng och satte ribban högt.

– Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att Carola, det här är dansen som hela Sverige har väntat på i kväll, sa jurymedlemmen Dermot Clemenger i sändningen då.

Se också: Här är alla vinnare av Let's dance

1:43

Efter reklamen: Här är alla vinnare av Let's Dance

(1:43)

Slå på ljud

När paret fick en poäng mindre i avsnitt två var Carola besviken, eftersom hon berättat i programmet att hon är en riktig perfektionist. I senaste avsnittet fick hon stående ovationer av juryn när hon och Tobias valsade som Skönheten och Odjuret.

Det låter inte som att Carolas skada kommer hindra henne att göra sitt bästa även på lördag eftersom att hon kan träna, så det var ju tur i oturen att hon skadade sig på handen och inte på någon av fötterna.