Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Carolas och exets lyxvilla i Sydafrika – se bilderna inifrån

05 jan, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist
Nu är Carola Häggkvist på semester i Sydafrika tillsammans med dottern Zoe.
Där har schlagerikonen ett hus som hon köpte med dåvarande pojkvännen Jimmy Källqvist.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 snabba med Carola om artisterietBrand logo
5 snabba med Carola om artisteriet

Carola Häggkvist, 56, berättade nyligen att hon slagit till och köpt sig ett nytt boende, efter att hon tidigare under sommaren sålde sin villa i Bromma. En anledning till flytten är att hon ville komma närmare sin dotter Zoes skola.

”Jag har bland annat köpt en drömlägenhet i Stockholm i fredags, med terrass med kvällssol!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram i slutet av oktober.

”Vårt andra hem”

Just nu är mor och dotter nere i Sydafrika. Där har hon och expojkvännen Jimmy Källqvist, 52, ett hus som de köpte tillsammans år 2016.

Annons

– Jag har längtat efter ett eget hus i Sydafrika sedan mitt första besök 1994 – och nu har det blivit verklighet! Det är ett vitputsat hus som ligger i fiskebyn Hout Bay, strax utanför Kapstaden, har artisten tidigare sagt till tidningen Vi i villa.

På sitt instagramkonto visar schlagerdrottningen nu upp bilder och klipp från resan till Sydafrika. Dit åkte de för att fira in det nya året och för att njuta av solen och värmen.

”Vi stornjuter av att få komma hem till vårt andra hem.. Nära vänner som tar emot oss som familj, (the Besters) och några fler riktigt goa vänner här i SA. Solnedgångarna här… wow. Och maten och stränderna och folket! Nu laddar jag på med lite C-vitamin för kommande veckor”, skriver hon till en lite film från Sydafrika där hon även visa upp lite glimtar både inifrån hemmet och utanför.

Carolas härliga poolhäng

Hur tillbringar hon dagarna då? Jo, bland annat genom att påta i sin trädgård,

Annons

”In i bushen idag, hemma i lilla trädgården i Sydafrika”, skriver hon intill ett par bilder som visar hur hon arbetar i rabatten.

”Närmre 30 grader idag och jag kunde inte låta bli att börja röja bort lite grenar som inte såg så ’glada’ ut i väntan på vår fina trädgårdskille Amos”, skriver Carola och gör klart att hon senare unnade sig vila vid poolkanten.

Foto: TT, Instagram

Annons