Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Carolina Gynnings bilder inifrån nya huset i Järvsö

03 maj, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Carolina Gynning
Tidigare i år slog Carolina Gynning till på ett 1700-talstorp i Hälsingland.
Nu visar hon upp nya bilder inifrån huset.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Carolina Gynnings tuffa tid under modellårenBrand logo
Carolina Gynnings tuffa tid under modellåren

Carolina Gynning, 44, har flera bostäder runt om i Sverige – och även utomlands.

Multibegåvningen utgår från den stora och vackra villan som hon har på Ekerö i Stockholm. Efter att först ha använt det som ett ställe att göra konst på beslutade hon sig för att bygga ut och renovera det – och vips så passade det som ett permanent boende.

– Jag köpte det först för att ha som ateljé. Då bodde jag tillsammans med flickornas pappa, bara fem hus bort. Det här var min kreativa oas och tillflyktsort, där jag målade och skapade i fred, har hon tidigare berättat för Sköna hem.

Annons

Därtill har hon ett ställe i Björnrike i Härjedalen, och den lyxa fjällstugan ligger precis intill en skidbacke. Dessutom har hon ett hus på sin favoritö Ibiza.

Gynning om drömstugan

I januari berättade Carolina Gynning att hon lagt vantarna på ett nästan 300 år gammalt torp i en annan skidort: Järvsö, Hälsingland.

Till skillnad från de andra hemmen har det inte varit något snack om någon större renovering den här gången.

“Otroligt lycklig över att berätta att jag köpte min DRÖMSTUGA i Järvsö. Det är ett gammalt soldattorp från 1730. Jag kommer inte röra någon inredning utan låta allt vara exakt som det är”, skrev hon på Instagram efter köpet, och berättade vidare om torpets historia:

“På 1700-talet bodde där en stark kvinna som bakade sitt eget bröd i ugnen och säkert satt och tittade ut över Klacken (berget framför). Här kommer Vilda lära sig åka skidor och ett nytt kapitel skrivs i livet. Vackra Järvsö i mitt hjärta”.

Annons

Nya bilderna på Gynnings hus i Järvsö

I ett nytt inlägg berättar Gynning att stället och hennes själ kände en stark koppling till varandra.

“Jag behövde ett ställe i Sverige dit jag kan försvinna och tanka kraft. Mitt jobb är otroligt krävande och jag behöver ‘fly’ ibland. Hit kan jag fly jag kan tanka jag kan landa i mina tankar och känslor. När man hittar en magisk plats gäller det att hämta kraft just där. Tänk nu detta torp i sommarskrud”, skriver hon och berättar om sina planer:

“Jag ska måla om och fixa nya små hyllor till barnen där de kan ha sina kläder. Men allt får växa fram precis som alla mina konstverk”.

Foto: TT

Annons