Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Carolina Gynnings döttrar i tårar efter upptäckten

17 jul, 2019 
Redaktionen
Carolina Gynning med handen i hakan
Carolina Gynning och döttrarna Alicia och Adele möttes av stor sorg under måndagen efter hemska upptäckten hemma på tomten. ”Alicia var helt förstörd”, förklarar hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Programledaren och konstnären Carolina Gynning, 40, meddelade i augusti förra året att en stor dröm gått i upplevelse – hon hade köpt en lägenhet på spanska ön Ibiza.

”Jag har hyrt i alla år och alltid drömt om att äga något eget. En vacker lägenhet i den norra delen med 70 m terass. Där ska det bli värsta hippie oasen och jag ska hänga där med alla mina coola konstnärsvänner”, skrev Carolina i ett inlägg på sin blogg i augusti 2018.

Sedan förra året åker Carolina regelbundet till lägenheten på sin drömö. Ibland åker hon ensam och hon har också varit där tillsammans med nya kärleken Viktor Philipson, 33.

Carolina Gynning har döttrarna Alicia, 7, och Adele, 4, från sitt förhållande med exet Alexander Lydecker, 38, och självklart följer barnen ofta också med till hemmet på Ibiza.

Annons

När de inte är på Ibiza, bor familjen på Ekerö utanför centrala Stockholm tillsammans med hunden Ziggy och några gulliga kaniner.

Lär sig säga hedjå

Just nu befinner sig Carolina och döttrarna hemma på Ekerö. Under måndagen möttes familjen av stor sorg när döttrarna skulle titta till kaninburen.

”Idag när tjejerna vaknade och tittade till deras kaninbur hade kaninen dött. Den var väldigt kall och livlös. Alicia var helt förstörd. Hon grät hela morgonen tills dess att jag lovade henne att köpa en ny kanin”, skriver Carolina Gynning i ett inlägg på Instagram.

Familjen såg till att ordna en fin begravning för kaninen.

”Vi smyckade Fläckens kista med blommor från trädgården och sedan lade vi ner den lilla kartongen i trädgården. Tjejerna satt där och vi sa fina saker om Fläcken innan vi lämnade begravningsplatsen”, skriver Carolina och fortsätter:

Annons

”Nu har kaninens själ kommit till himlen, sa Adele. Ja, det har den och vi har lärt oss att säga hejdå.”

I inlägget skriver Carolina också varför hon tycker det är viktigt för barnen att ta hand om djur:

”Jag älskar när barn får en massa djur runtomkring dem när de är små. De lär sig att ta hand om dem och ge dem kärlek. De kan ta ansvar för ett annat liv. Alicia har varit så duktig och kammat sin kanin varje dag.”

Två dödsfall på kort tid

I kommentarsfältet skickar många styrkande ord till barnen och beklagar förlusten.

Annons

”Älskade barn så fint ni har gjort för er älskade kanin”, skriver en följare.

Men andra följare ryter ifrån och uppmärksammar att detta blir den andra av familjen Gynnings kaniner som dött på kort tid.

”Är de andra kaninen som dör nu, tragiskt. De är ju inga djur att hålla på med som en leksak. Tyvärr köper man kaniner o hamstrar till barn för de är små. Men de är en levande varelse o ingen leksak”, skriver en följare.

Samma dag som Carolina publicerade Instagram-inlägget från kaninens grav, skriver hon också om det på sin blogg och påpekar själv att det är konstigt att två kaniner dött på kort tid.

”Visst e det konstigt att två kaniner dör på kort tid. Den första tog en rovfågel och den andra vet vi faktiskt inte vad som hände med, vi är otroligt noggranna med våra djur och tjejen i affären trodde mest vi haft otur”, skriver Carolina på bloggen och fortsätter:

”Men nu hoppas vi att de tre kaninerna vi har kvar kommer leva länge”

Av Sarah Mansouri

Foto: TT, Instagram

Annons