Carolina Gynnings oro över dottern – veckor innan förlossningen

Carolina Gynning våndas inför förlossningen
Med två månader kvar till förlossningen berättar Carolina Gynning nu om oron över bebisens stolek nu när hon ska ut. ”Jag är rädd att hon ska väga sex kilo”, säger hon och räds konsekvenserna som då kan uppstå.

Nu är det full rulle för Carolina Gynning, som beräknas föda sin tredje dotter i slutet på juni. Flickan kommer bli pojkvännen Viktor Philipsons första barn, och han ser fram emot att få bli pappa! Men på grund av covid-19 och rådande restriktioner har den lyckliga pappan Viktor Philipson inte fått hänga med Carolina Gynning till läkaren. Fram tills alldeles nyligen!

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Carolina Gynning

1:25

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om Carolina Gynning

(1:25)

Slå på ljud

Carolina Gynnings lycka över Viktor Philipson

”Idag var jag och Viktor Philipson på ultraljud. Vi gick privat så Viktor äntligen fick följa med. Det har varit så tråkigt att han inte fått följa med på besök hos barnmorskan och på ultraljud. Men idag fick vi äntligen dela den stunden”, skrev konstnären och tv-profilen på sina sociala medier.

Carolina Gynnings upptäckt med dottern under ultraljudet

Inte bara att den blivande pappan Viktor Philipson fick hänga med på ultraljudet för första gången, han fick även se en tydlig skymt av sin dotters ansikte. Och Carolina Gynning gör gjorde klart att den lilla flickan är en mini-kopia av sin pappa.

Carolina Gynnings oro inför förlossningen

Men i sitt senaste avsnitt av podcasten Gynning och Berg– hittar sig själva som hon har tillsammans med bästa väninnan Carina Berg berättar hon om ett litet orosmoln som börjar göra sig tydligt nu när det är så nära inpå förlossningen. Samtidigt som Carolina Gynning gör klart att hon nu är reklampelare åt ett par väldigt stretchiga trosor, säger hon att hon nu är rädd för att dottern i magen kommer komma ut som en väldigt stor bebis.

– Trosorna stretchar sig alltså upp till 150 procent, och jag har ju två månader kvar nu så jag kan ju gott och väl bli 150 procent större, skrattar Carolina Gynning i podcasten.

– Med tanke på mitt glutenintag så finns det stor risk för det, fortsätter hon och Carina Berg tycker att det är superkonstigt att de båda sedan tidigare inte gett liv åt varsin limpa, eftersom de mumsar i sig så mycket bakelser och bröd under sina graviditeter.

– Ibland känns det som att jag kommer föda ett barn som väger sex kilo, säger Carolina Gynning som då räds de konsekvenser som kan uppstå när man föder en så stor unge.

Foto: TT/Instagram