Carolina Gynnings relationskamp med Viktor Philipson

Carolina Gynning och Viktor Philipson

Foto: Karin Törnblom/TT

De blev ett par, gjorde slut, blev ihop igen och blev med barn. Nu berättar Carolina Gynning att kampen för bli gravid var för att få relationen med Viktor att fungera.

Carolina Gynning , 42, och Viktor Philipson, 34, har varit tillsammans sedan 2019, men gjorde slut sommaren 2020. Kort efter att de separerat blev de dock ett par igen och i början av året berättade Carolina den glada nyheten att de väntar barn ihop på Instagram:

0:39

Efter reklamen: 5 fakta om Carolina Gynning

(0:39)

”Ett nytt liv växer inuti mig vilket är den största välsignelsen någonsin. Jag kan inte tro att det är sant. Jag väntar på ett mirakel”

Programledaren och konstnären har sedan sin tidigare relation med Alexander Lydecker döttrarna Adele och Alicia.

Och nu berättar Carolina i tidningen Amelia att just det faktum att hon redan är mamma, medan Viktor som är åtta år yngre inte har några egna barn, har lett till spänningar i deras kärleksrelation.

Att jag redan har barn är nog det svåraste. Jag tror alltid att det är tufft för en kille att komma in i den situationen, särskilt om han inte har egna barn. Det är så lätt för honom att säga ”Varför gör du inte bara så här?”, man bara ”Du kommer att fatta när du fått ett eget barn!” Det kan vara väldigt jobbigt, faktiskt. Men jag tror att det kommer att förändras, han kommer att förstå mig på ett annat sätt när han själv blir förälder säger Carolina i intervjun.

Hon förklarar att rädslan för att inte kunna ge mannen hon älskar ett barn kom nästan direkt efter att de träffats:

När man träffar en yngre kille hamnar man i ett ganska tufft läge. För om tio år, när han är i 40-årsåldern och kommer på att han vill ha barn så kommer han att dra, för då behöver han en annan kvinna för att det ska vara möjligt. Jag tog upp barnfrågan med Viktor tidigt och han sa bara att 'då löser vi det', men hur fan då? Det är liksom inte helt lätt.

Carolina Gynnings ord om att bli gravid närmre 40

Viktor sa till henne, när hon först frågade 2019, att han absolut ville ha barn någon gång i framtiden, men inte just då. Hon svarade att om han ville ha barn med henne så var de tvungna att skaffa barn direkt eftersom hon redan hunnit fylla 40 år. Och Carolina gjorde snart allt för att bli gravid.

Det var då jag började känna den här paniken för att inte bli gravid, från första månaden som vi blev ihop. Varje månad när jag kissade på stickan och det inte hade blivit något ... Det var så hemskt. Jag har aldrig haft så mycket sex i hela mitt liv, och ändå funkade det inte Jag hade en sådan där sticka så jag kunde kolla när jag hade ägglossning och jag kunde känna att jag blev lite manisk - en timmes lucka på jobbet, då skulle jag åka hem och knulla!

Carolina och Viktors väg till att bli gravida

Till sist blev Carolina gravid, men drabbades av missfall efter sex veckor. I november 2020 hade hon en filminspelning inplanerad, en roll i Ruben Östlund-filmen Triangle of sadness, så hon tänkte att det ändå inte skulle passa att bli gravid just då. Men precis innan inspelningarna skulle börja, när hon slappnade av och inte längre brydde sig ifall övningarna i sänghalmen gav något resultat eller inte, så blev hon gravid igen.

Nu är det inte mycket väntan kvar. I början av sommaren beräknas Carolinas och Viktors barn komma till världen. Om allt blir som Carolina hoppas kommer hon och Viktor sedan att leva lyckliga med varandra i alla sina dar.