Casper Janebrinks babylycka efter skilsmässan – nya kärleken är gravid

Casper Janebrinks babylycka efter skilsmässan – nya kärleken är gravid
Tre månader efter att Arvingarnas frontman Casper Janebrink gått ut med skilsmässan från hustrun Helena kommer nästa stora besked – han ska bli pappa.

Det var på Alla hjärtans dag den 14 februari i år som Casper Janebrink, 52, meddelade på Instagram att han och Helena Janebrink, 44, skiljer sig efter 23 års äktenskap.

Se också: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden
0:41

Efter reklamen: Se också: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

(0:41)

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, hette det då.

casper och helena janebrink

Helena och Casper Janebrink har levt ihop i över 20 år och har två gemensamma barn.

I en intervju med Hänt två månader senare beskrev Helena sitt hjärta som krossat.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, förklarade hon.

Nu kommer anledningen till uppbrottet – Casper väntar barn med en ny kärlek.

Blev gravida två månader innan skilsmässan

Det är för Expressen som Casper bekräftar uppgifterna.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra. När alla har haft möjlighet att processa detta, lite längre fram, så kommer det att funka jättebra, säger han.

Det nya barnet kommer i september, sju månader efter att Casper och Helena beslutat om skilsmässa.

casper janebrink med familj

Casper Janebrink och exfrun Helena på röda mattan med sonen Felix och dottern Alice 2019.

Ex-makarna har barnen Alice, 18, och Felix, 16, ihop. För Expressen beskriver Casper det som ”jättespännande och roligt” att snart bli pappa igen. Han hoppas kunna bidra med livserfarenhet och trygghet åt det nya lilla livet.

Hon är Casper Janebrinks nya kärlek

Mamman till barnet heter Therese Andersson. Hon är 33 år, jobbar som fastighetsmäklare och träffade Casper på gymmet i Lerum när han ännu var en gift familjefar.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket, säger Casper i Expressen.

Therese har inga barn sedan tidigare och tillsammans fattade hon och Casper beslut om att behålla det nya, menar Casper. Han medger att:

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev.

Källa: Expressen

Foto: TT