Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Casper Janebrinks kärleksfulla ord till barnen efter skilsmässan

19 apr, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Casper Janebrinks kärleksfulla ord till barnen efter skilsmässan
Casper och Helena Janebrink skilde sig tidigare i år, efter 20 år som gifta. Nu skickar Arvingarna-sångaren lite extra kärlek till sina barn efter att familjen splittrats.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

För drygt två månader sedan meddelade Casper Janebrink och Helena Janebrink att de skiljer sig efter att de levt ihop i över 20 år.

Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna ordenBrand logo
Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans. Därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, lät det då.

Ex-paret har barnen Felix och Alice tillsammans, som idag är 16 respektive 18 år gamla.

Annons

Skickar kärlek till barnen Alice och Felix

I en intervju med Aftonbladet passar pappa Casper nu på att skicka lite extra kärlek till de små liven, efter den turbulenta tiden i familjen.

– Jag vill pussa mina barn. Jag har ju gått igenom en skilsmässa här nu och det är aldrig roligt att skiljas. Och barnen hamnar alltid lite i kläm så klart vill jag skicka all kärlek till mina barn Alice och Felix, säger han till Aftonbladet.

casper och helena janebrink
Helena och Casper Janebrink.

I samma intervju berättar han att han ligger lågt vad gäller att dejta efter skilsmässan, och att han och ex-hustrun idag är goda vänner – och framför allt försöker att hålla sams på grund av barnen.

Annons

– Det finns naturligtvis alltid saker man kan diskutera. Det finns alltid en anledning till att man separerar, men vi försöker hålla sams och framförallt för barnens skull och även för framtiden. Även om man går skilda väger så kommer vi att mötas och träffas på olika sätt, då tycker jag det är skönt om man kan ha en bra dialog med varandra i framtiden också.

Visar sällan upp barnen

Att synas på sin kända pappas sociala medier är ingenting som Alice och Felix gör särskilt ofta. I en intervju med Hänt har Arvingarna-sångaren förklarat anledningen till det.

– Jag tror nog att det är barnen själva som får välja om de vill vara med eller inte. Likadant med min fru, de har nog valt lite grann att ”nej vi vill inte vara med på det på samma sätt”. Och jag har aldrig tvingat dem att vara med på mina bilder och mina upptåg. Så nej det är inte så ofta de är med, sa Casper då till nöjessajten.

Annons