Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Charlotte Perrelli om kampen med sonen Alvins sjukdom – har fått krupp

08 apr, 2021 
Elin Jonsson
Charlotte Perrelli är orolig över sonen Alvins svårighet att andas - han har drabbats av krupp.
Charlotte Perrellis yngsta son har fått krupp, och nu vädjar artisten om tips som ska hjälpa sonen som nu kippar efter andan – att andas lättare.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Schlagerdrottningen Charlotte Perrellis yngsta son Alvin har gått och blivit sjuk, och trots att symptomen är en skällande hosta och en väsande eller pipande andning, har den lille inte drabbats av covid-19. Utan han har drabbats av krupp. Vilket har lett till att han under två dagar haft svårt att sova på grund av svårigheterna att andas.

Charlotte Perrelli – 5 förvånande fakta om kändisenBrand logo
Charlotte Perrelli – 5 förvånande fakta om kändisen

Charlotte Perrelli vädjar om tips för sonens räkning

Nu vädjar Charlotte Perrelli om hjälp, på sina sociala medier informerar hon om lille sonen Alvins sjukdomsläge och ber om tips för att sonen ska andas lättare.

”När han äntligen somnar i vagnen..... puh, efter två dygn av bärande på denna lille feberkille. Stått hängandes ut genom fönstret för att han ska få luft... han har fått krupp.”

Annons

Sonen Alessio hade samma symptom när han var liten

Melodifestivalen-stjärnans mamma-hjärta brister när sonen Alvin kämpar för att få luft, och hon går näst intill hela tiden omkring och bär på honom. Charlotte Perrelli gör även klart att storebror Alessio drabbades av en liknande sjukdom när han var mindre.

”Stackars liten, så obehagligt när han kippar efter andan. Alessio fick RS- viruset när han var liten så jag känner igen mycket av detta. Men Tips?!?!”

Sönernas ändrade inställning till mamma Perrellis val

När Charlotte Perrelli inte sjunger loss på scenen lever hon tillsammans med maken Anders Jensen och sina fyra sönerna Angelo, Alessio, Adrian, och lille Alvin. Maken Anders har även dottern Izabella tillsammans med exet och journalisten Suzanne Sjögren.

Innan Charlotte Perrellis medverkan i årets Melodifestivalen, där hon slutade upp på en åttonde plats – fick de äldre sönerna en ny insikt om sin mammas karriär. Den är inte så pinsam ändå, för hennes tävlings-bidrag Still young gillade sönerna skarpt.

Annons

Sönerna: Mamma är inte så pinsam ändå!

– Faktum är att det är lite såhär, jag har ju mina äldre barn, och de tycker faktiskt det här är lite bra. Och det är inte ofta jag får höra det, berättade Perrelli i Femina innan Mello-tävlingen och menade att de äldre sönerna Angelo och Alessio ändrat inställning till mammas musik.

Det hör alltså inte till vanligheten att de lite äldre ungarna diggar mamma Perrellis låtar, då de ofta säger att det som mamma gör är lite ”pinsamt”.

– Men detta gillar dem, den här genren är ju inget som de vanligtvis lyssnar på, så det här ger mig lite hopp om tillvaron!

Nu sover sonen äntligen i vagnen:

Annons