Charlotte Perrelli visar upp lyxhuset efter stora renoveringen

Charlotte Perrelli visar upp lyxhuset efter stora renoveringen
Efter sex månaders renoveringskaos är nästan allt på plats hemma hos Charlotte Perrelli med familj. Nu visar hon upp resultatet i lyxvillan i Djursholm på sin blogg.

Sedan det att schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, med familj köpte stora villan i Djursholm, Danderyd, utanför Stockholm har det renoverats, piffats och anpassats med lyxiga nödvändigheter.

Se också: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag
1:51

Efter reklamen: Se också: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

(1:51)

Slå på ljud

– Allt är i princip omgjort. Huset var i ganska nedgånget skick när det köptes, sa Charlotte Perrelli i dokumentären Charlotte Perrelli: Flickan från Småland som sändes på Kanal 5 härom året.

Charlotte perrellis lyxhus

”Klassresan är ju väldigt tydlig i mitt fall och jag är extremt tacksam över att det har fungerat så bra”, sa Perrelli bland annat i dokumentären om sig själv samtidigt som man fick se delar av hemmet.

Huset om 800 kvadratmeter har under årens gång fått nytt kök, nya badrum och nya toaletter såklart finns där även en pool som Charlotte Perrelli och company under vinterhalvåret gärna gör om till en häftig isrink för barnen.

Charlotte Perrelli: Därför går mina söner på internatskola

Charlotte Perrelli visar upp nya lyxrenoveringen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit gifta i sju år och tillsammans med deras totalt fem barn bor de i den lyxig villan i Djursholm i Danderyd. Den senaste tiden har familjen bott i lite ut av ett byggkaos, då man ville fixa till både sovrummet och addera en stor garderob på vinden.

”Vi har renoverat badrum och vårt sovrum till en mastersuit nu under sex månader och även hela mitt dressingroom. Vi slog ut hela våningen och på det sättet fick även Anders plats med sitt”, bloggar Charlotte Perrelli nu.

Se alla Charlotte Perrellis bilder på Damernas Värld här!

Charlotte Perrelli om renoveringskaoset

”Tänkte att ni kanske var sugna på lite före o efter bilder. Som vanligt så glömmer man lätt att ta bilder innan och kommer på det en bit in i processen, nåväl… bättre än inget. En glimt!”, skriver hon samtidigt som hon visar upp bilder på resultatet.

I samma veva som hon publicerar sitt blogginlägg visar hon även upp en liten glimt på Instagram, där hon berättar mer om byggkaoset som familjen levt i de senaste halvåret.

”Det börjar ta form…. Så nöjd! Älskar hur dressingroomet hemma blivit! Saknas några speglar, glashyllor till mina skor.. och även några lister men annars så börjar vi snart närma oss. Även enhetliga galgar saknas. Men Hur skönt!!?! Efter sex månaders renoveringskaos. Äntligen!”, skriver hon på sina sociala medier.

Foto: TT/Instagram/Dplay

Se också: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste
0:38

Efter reklamen: Se också: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

(0:38)

Slå på ljud