Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Charlotte Perrelli visar upp lyxhuset i Åre – kika in

07 mar, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Charlotte Perrelli.
Charlotte Perrelli och familjen tillbringar sportlovet i Åre, med skidåkning och mys.
Nu visar hon upp det magnifika huset som hon och maken Anders Jensen lät bygga för fem år sedan.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

För fem år sedan blev Charlotte Perrelli och Anders Jensens lyxhus i Åre färdigbyggt, något som paret naturligtvis firade. Och det var framför allt ett rum som schlagerdrottningen var särskilt glad över: Köket.

”Vi är sååå nöjda. Jag älskar det verkligen…. att stå och laga mat här och blicka ut över Renfjället!!! Magnifikt!”, skrev hon på sin blogg på.

Perrellis lycka efter husbygget

Och trots att solen i ett av deras andra hemvist, Spanien, så klart lockade valde det att tillbringa våren i Jämtland.

”Vi bestämde oss för att tillbringa Vaborgshelgen i Åre… sista racet för skidåkningen i år. Eftersom huset blev klart ganska sent så vill vi utnyttja det så mycket det bara går”, skrev Charlotte Perrelli på sin blogg då och tillade:

Annons

”Klarblå himmel och sol. Bra skidåkning på toppen men ganska tungt och saggigt när vi kom ner en bit. Tyvärr. Men otroligt att kunna åka skidor så här sent på året. Älskar det!”.

Sedan dess har artisten uppdaterat då och då om det härliga huset i fjällen. Som nu när hon berättar om ljusinsläppet.

”Ljuset i vårt hus... Jag önskar alla människor lite av den sinnesfriden just nu”, skriver hon på Instagram och delar med sig av ett par bilder.

Beslutet med familjen

Och på Charlotte Perrellis blogg berättar hon att familjen har varit ute på dubbelsemester. Först glassade de i den spanska solen, för att sedan njuta av solen i skidbacken.

”Det är ju ändå Sportlov och då kände vi att vi ville att barnen skulle få åka lite skidor innan det var dags att börja skolan igen”, skriver hon på sin blogg och delar med sig av flera bilder från de båda

”Det är kontrasterna i mitt liv jag gillar bäst! En förmiddag i Marbella och eftermiddag i Åre! Ljuvligt!”, fortsätter hon i ett annat inlägg.

Förutom sina ställen i Marbella och Åre har paret Charlotte Perrelli och Anders Jensen en villa på Djursholm strax utanför Stockholm.

Foto: TT

Annons