Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Christer Lindarw berättar: Därför skaffade jag aldrig barn

25 feb, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Christer Lindarw.
Tidigare After dark-frontmannen, och numer producenten, Christer Lindarw berättar i en intervju med Femina om hur det kommer sig att han inte skaffat barn.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått

Christer Lindarw har en självklar plats i svenska folkets hjärta, hos både gamla och unga. Men vad gäller kärlek i privatlivet har det sett annorlunda ut, och några egna barn har det inte blivit för honom.

I en intervju med Femina berättar After dark-stjärnan att han hade kunnat vilja skaffa barn, om saker och ting såg annorlunda ut.

– Hade jag varit yngre gay i dag och med den inställningen och de möjligheter som finns i dag så hade jag velat det. Men på min tid fanns det inte på kartan. Att komma ut som gay var detsamma som att inte få barn. Det var en tjejkompis som inte har träffat någon som frågade när hon närmade sig 40 om vi skulle försöka tillsammans. Jag var 55 och kände att jag var för gammal, säger han till tidningen.

Annons

Lindarw om kärlekslivet

I samma intervju berättar Christer Lindarw om sina relationer, eller brist på dem. Han har haft två längre förhållanden, men de lämnade han själv båda gångerna.

– Kanske kan det vara så att sveket i min uppväxt har legat mig i fatet. Att man är rädd för att bli lämnad. Det är mycket möjligt. Jag har haft svårt att våga binda mig, säger han.

Sveket som han pratar om handlar om att hans pappa, speedwaylegendaren Bert Lindarw, lämnade Christers mamma under graviditeten. De kom senare att återknyta kontakten när han var 16 år.

Lindarws sista tid med pappa Bert

Med åren fick de en bättre relation och när pappan drabbades av blodförgiftningar år 2020 flyttade han hem till sin far i Eskilstuna.

– Det var mitt i corona och jag hade tid. Vi bestämde båda att vi skiter i restriktionerna. Vi var försiktiga, kramades inte och jag sov i sommarstugan på landet, men det var fint att jag kunde vara med honom. Han gillade inte maten från hemtjänsten så jag lagade rätter som mamma brukade laga i barndomen, stekt fläsk med löksås och lutfisk, säger Christer Lindarw om sin pappa som gick bort i november förra året.

Foto: TT

Se också: Svenska kändisar som valt att inte skaffa barnBrand logo
Se också: Svenska kändisar som valt att inte skaffa barn
Annons