Ciara Zelmerlöw om sorgen efter avskedet med Archie och Albert

Måns Zelmerlöw med hustrun Ciara Zelmerlöw på röda mattan.

Foto: TT

Ciara Jansson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw lever i London tillsammans med sina barn.
Nu har det blivit dags för familjen att splittras – något som Ciara öppnar upp om på Instagram.
”Skuldkänslorna över att lämna mina söner har slagit till hårdare än någonsin”, skriver Ciara på Instagram.

Det var under sommaren 2019 som den svenska artisten Måns Zelmerlöw, 34, och Ciara Janson Zelmerlöw, 33, gifte sig under ett romantiskt bröllop i Kroatien. Vänner och familj flögs ner för flera dagars kärleksfest.

Ciara Zelmerlöws stora sorg – kampen efter avskedet från sönerna
Slå på ljud

Måns och Ciara har tillsammans den gemensamma sonen Albert, 2. Ciara har även sonen Archie, 6, sedan ett tidigare förhållande och familjen bor idag i London.

Stora tragedin efter lyckan

I mitten på sommaren berättade paret att familjen väntade tillökning, men glädjen byttes snabbt ut mot sorg när Ciara plötsligt drabbades av missfall. I ett öppenhjärtat inlägg på Instagram delade Ciara med sig om den tuffa tiden hon och familjen genomgick. Kort där efter valde även Måns att publicera sina första ord om tragedin.

”Inget mer +1, men jag är så tacksam för den vackra familj jag redan har och jag är än en gång imponerad av min starka, modiga fru som har gått igenom så mycket de senaste dagarna. Jag älskar dig”, skrev då Måns.

Ciaras sorg över splittringen i familjen

Ciara tog till en början en paus från sociala medier för att få tid att bearbeta allt som skett. Men sedan ett tag tillbaka är hon åter igång med uppdateringar om sitt liv. Ciara och Måns spenderar gärna tid med sin familj men nu berättar Ciara att familjen plötsligt kommer att behöva splittras, något som hon känner stor sorg inför. Till en bild på hela familjen samlad skriver nu Ciara om tankarna kring att lämna barnen.

”Mitt lilla gäng på fyra. Jag önskar dock att vi en dag ska bli fler, men gud mitt hjärta är så fullt av kärlek även nu. Vi tillbringade dagen i den fina djurparken igår och det var så himla trevligt. Åh vad jag älskar dessa tre killar. Varför blir jag så känslosam över att skriva denna bildtext? Jag är så konstig för tillfället, helt ärligt”, skriver Ciara och forsätter:

”Vi ska åka till Sverige för att filma lite spännande saker imorgon och mamma-skuldkänslorna över att lämna mina söner har slagit till hårdare än någonsin. Jag drömmer om dagarna vi kan komma tillbaka hit och stanna i berömda Lion Lodge, stå och titta noshörningarna i ögonen, försöka kyssa alla lemurer och prata om alla våra favoritdjur hela vägen hem samt om hur vi ska adoptera de alla.

Ciara Zelmerlöws stora sorg efter missfallet – egna orden
Måns Zelmerlöws starka ord till Ciara efter tragedin