Lästips: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Claes Malmberg är singel igen – första orden om uppbrottet

02 sep, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
claes-malmberg-singel
Efter sju goda år är skådisen Claes Malmberg ute på marknaden igen.
I en ny intervju berättar han att han är singel, och att han trivs med det.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

För dryga sju år sedan berättade skådespelaren Claes Malmberg, 61, att han träffat kärleken i den 20 år yngre brasilianska flickvännen Janiana Mafra Panchero Silva, och under relationen levde de på distans och träffade varandra bara då och då.

Se också: Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s danceBrand logo
Se också: Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s dance

Men nu berättar han i podcasten Bathinas skilda möten att relationen tagit slut.

– Jag mår väldigt bra nu när jag inte är gift, och jag tror inte att jag kommer gifta mig igen.

– Jag kanske var en kvinnokarl när jag var yngre, om det nu finns ett sånt uttryck, jag hade lätt att få tjejer. Men nu är jag inte lika intresserad längre, så jag tror inte att jag är det längre i alla fall.

Annons

– Jag tror att tror att jag trivs väldigt bra för mig själv, nu har jag ju haft en lång relation nyligen. Men nu är den slut, alltså min före detta tjej från Brasilien. Så det är ju inte så att jag varit helt ensam. Vi hade ju en långdistansrelation, då hon varit här ett par månader och jag där ett par månader. Men jag trivs verkligen med att vara ensam. Jag kan verkligen umgås med kvinnor utan att ha någon baktanke, det är väldigt behagligt om jag ska vara ärlig.

Claes Malmbergs lycka över barnen

Folkkära skådespelaren och komikern Claes Malmberg har synts i flertalet filmer, serier och teaterföreställningar sedan slutet på 80-talet. Då blev han rikskänd för sin roll som Ronny Jönsson. Sedan dess har han medverkat i bland annat Parlamentet, Saltön och Lotta på Bråkmakargatan. Han har också synts i underhållningsprogram som Doobidoo och Så ska det låta. 2018 deltog Claes även i Let's dance tillsammans med danspartnern Malin Watson där de utmanade bland annat Martina Haag och Gunde Svan.

Annons

Claes Malmberg har tidigare öppnat upp om sitt privatliv och de flertalet skilsmässorna han gått igenom. Den senaste skedde 2016 från dåvarande frun och tidigare popsångerskan Fatima Rainey, 53 efter 20 år ihop. Men skilsmässorna ser han inte bara som något negativt eftersom det resulterat i totalt fem barn.

– Hade jag inte skilt mig så många gånger hade jag aldrig fått alla mina barn, och det är ju en lyckoresa, sa Claes Malmberg tidigare till Expressen.

claes malmberg
Claes Malmberg TV4:s och Unicefs årliga insamlingsgala Världens viktigaste kväll – och roligaste, 2022.
Annons