Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Dags för invigning i fotbolls-VM – tider första dagen!

14 jun, 2018 
Johanna Svan
Den 14 juni börjar fotbolls-VM i Ryssland och Robbie Williams är en av artisterna som uppträder. Här är tiderna som gäller!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Invigningsceremonin i fotbolls-VM

Invigningen startar klockan 16.30 (svensk tid) den 14 juni. Det är bara 30 minuter innan den första matchen, som spelas mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien, kickas igång.

Invigningen av fotbolls-VM kommer att ta plats på Luzjniki stadion i Moskva, det är samma stadion där den första matchen spelas och även där finalen i fotbolls-VM 2018 kommer att spelas.

I samband med invigningen kommer det även att hållas en konsert på Röda torget.

Artister på invigningen

En av artisterna som ska uppträda är den engelska artisten Robbie Williams. Den forne Thake That-medlemmen kommer att uppträda tillsammans med den hyllade ryska sopranen Aida Garifullina. Operasångaren Placido Domingo kommer också att uppträda tillsammans med den peruanska tenoren Juan Diego Florez.

I år säger arrangörerna att de satsar på en invigning med fokus på artisterna. Det blir också en lite mindre invigning som alltså ska klaras av på 30 minuter innan första avspark.

Invigningen av fotbolls-VM 2018 sänds på Svt1, sändningen börjar kl 16.30 den 14 juni.

Källa: The Telegraph

Svenska matcher i gruppspelet i fotbolls-VM:

Sverige-Sydkorea 18 juni kl. 14.00

Tyskland-Sverige 23 juni kl. 20.00

Mexiko-Sverige 27 juni kl. 16.00.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons