Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Därför bor inte Nour och Henrik ihop trots nyfödda bebisen

12 nov, 2019 
Redaktionen
Nour El Refai och Henrik Schyffert tillsammans på röda mattan
För två veckor sedan blev komikerna och skådespelarna Nour El Refai, 31 och Henrik Schyffert, 51 föräldrar till sonen Sami. Den första tiden med en nyfödd bebis kan vara både påfrestande och förvirrande. Men trots det väljer Nour el Refai och Henrik Schyffert att inte bo ihop.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i sex år, även om förhållandet de första två åren var väldigt hemligt. Planen att vara särbos och ha separata boenden har varit tydlig från början. Initialt var en av anledningarna att Nour har två katter och Henrik är kattallergiker, men sedan i våras bort katterna hemma hos Nours mamma. Trots det och trots Samis födsel står paret fast vid beslutet att inte flytta ihop.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

– Vi ser ingen anledning till att flytta ihop. Om vi älskar det här, varför då ändra på det? Det är möjligt att vi känner annorlunda om två eller fem år, men just nu är det perfekt, sade Nour i en intervju med ETC.

De bor dock nära varandra och tillbringar så klart mycket tid ihop. Men Nour, som har bott i samma hus i 13 år och ser det som sin trygga borg, vill inte lämna lägenheten för ett samboliv. Hon tycker att det är ”härligt och praktiskt” att ha två lägenheter.

Lycklig över att tuffa tiden är över

Graviditeten var mycket tuff och Nour har berättat öppet om den jobbiga tiden, då hon bland annat kräktes så mycket att hon ofta fick åka in på akuten för att behandlas med dropp. Men så fort sonen föddes slog kärleken till det lilla knytet ner som en blixt för de lyckliga, nyblivna föräldrarna.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev Nour.

Annons

”40 minuters sömn och bröstmjölk i håret. Har aldrig mått bättre!”, skrev Henrik till en bild på sig själv tillsammans med sonen.

Henrik har sedan tidigare två söner, 17 och 20 år gamla, tillsammans med Bea Uusma, som han skilde sig ifrån 2012. Nour har en bra relation med Henriks två äldre barn, men säger också i intervjun med ETC att hon varit väldigt noga med att ta det långsamt och ha stor respekt för den familj de hade tidigare.

Delar föräldraledigheten tidigt

Nour och Henrik lär dela på föräldraledigheten redan tidigt. I februari är det nämligen dags för Nour att stå på scen när Malin Persson Giolitos Störst av allt intar Rival i Stockholm. Föreställningen spelas hela våren 2020.

Av Nina Nyström/Femina

Foto: TT, Instagram

Annons