Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Därför förnyar Camilla Läckberg och Simon Sköld sina löften

20 jun, 2022 
Saga Pettersson
Fotograftt
Därför förnyar Camilla Läckberg och Simon Sköld sina löften
Fem år som gifta firas stort för Camilla Läckberg och Simon Sköld. I höst förnyar de sina bröllopslöften i Las Vegas.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig 2017 när de bjudit in sina nära vänner och familj till vad de trodde var en fest på parets dåvarande lantställe, och de chockerade samtliga när festligheterna visade sig vara ett bröllop.

Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Hade två bröllop

Därefter blev det bröllopsfest med ännu fler gäster på Skeppsholmen i Stockholm, något som de inbjudna först trodde skulle vara en kombinerad fest för Simon Skölds 30-årsdag samt Camilla Läckbergs nya bok.

På grund av hela hemlighetsmakeriet kring bröllopet hann paret inte ansöka om hindersprövning, med risk för att bröllopsplanerna skulle läcka ut i förväg.

Camilla Läckberg och Simon Sköld nygifta 2017.
Camilla Läckberg och Simon Sköld nygifta 2017.

En vecka senare gick bröllopsresan till New York, och då gifte de sig igen – men den gången ”på riktigt”.

Annons

”Då är det nu på riktigt! Vi hade Ceremonin förra lördagen men det är inte förens idag det blev på riktigt! Idag klockan 13:00 så gick vi in i Svenska kyrkan i New York och blev vigda på det bindande sättet, så glad att på en vecka få in två bröllop med samma person. Man & Hustru och galet lyckliga!”, lät det på Instagram då.

Så firar de sina fem år som gifta

I helgen hade makarna sin bröllopsdag. Fem år som gifta firas med att förnya sina bröllopslöften.

Idag är det min och Camillas bröllopsdag och första gången vi inte spenderar den tillsammans. Vi gjorde ju två bröllop och fick fira den dubbla gånger, och måste säga att vår bröllopsfest var så magiskt rolig. Älskar dig mitt hjärta och tiden går så galet fort, 5 år har vi varit gifta och det är bara början. Du är bäst och jag älskar dig. I höst ska vi förnya våra bröllopslöften i Las Vegas”, skriver Simon på Instagram

– Vi skulle åkt i vår till Las Vegas och haft ett drive-in-bröllop, men vi har skjutit på det till hösten för vi har så jäkla mycket den här våren båda två. Så efter sommaren drar vi i väg till Las Vegas och har ett drive-in-bröllop, har Camilla Läckberg sagt i en intervju med Expressen.

Och det kommer inte att bli det sista firandet. Camilla Läckberg gör klart att paret kommer att slå till på stort även när de firar tio år som gifta – och 15, 20, 25 och så vidare.

Annons