Därför höll Sofia Ståhl och Tareq Taylor relationen hemlig i månader

tareq-taylor-sofia-ståhl-
Efter månader av hemlighetsmakeri valde Tareq Taylor och PT-Fia att till slut öppna upp om sin relation.
Nu reder vi ut hur det kom sig att de höll kärleken hemlig!
1:36

Efter reklamen: Tareq Taylors tårar och hyllning till sin dotter.

(1:36)

Redan i december förra året kunde nöjessajten Hant.se avslöja att folkkära tv-profilen tillika kocken Tareq Taylor, 52, och Feminas träningsprofil Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 33, var ett par. Fram tills bara härom veckan valde paret att varken dementera eller bekräfta uppgifterna. Men i dagarna kom de första orden, och det var Tareq Taylor själv som tog bladet från munnen då han öppnade upp i en intervju med Aftonbladet.

– Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär, sa tv-kocken i intervjun, och svarade samtidigt på vad det bästa med Sofia Ståhl är:

– Att hon är så mycket Sofia. Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra.

Sofia Ståhl om kärleken till Tareq Taylor

I samma veva berättade Sofia Ståhl i sin blogg på Femina, att hon var så kär, så kär! I ett blogginlägg med titeln ”Klart jag är kär” öppnade Sofia Ståhl upp om relationen med tv-kocken.

”Gudars, det här känns lite surrealistiskt. Som att presentera sin nya kille för sina föräldrar”, skrev hon och fortsatte:

”Bloggen och många av er har hängt med mig genom hela mitt vuxna liv. Från att jag som tjugotvååring utbildade mig till personlig tränare, nischade bloggen till hälsa och startade eget företag till sjukskrivning för utmattningsdepression, åren av läkning och rehab, till karriär, böcker, TV, förlovning, bröllop, flytt, anställa min projektledare Sjödén, graviditet och sedan skilsmässa vid trettioett, bli ensamstående mamma och leva singelliv och nu en ny fas i igen, med min pojkvän”.

Tareq Taylors ord om skilsmässan i september

I september avslöjade Tareq Taylor att han separerat från sin ex-hustru Kristina Taylor efter en 26 år lång relation. Tillsammans med ex-hustrun har han dottern Ellen Taylor, 18.

”Det är ingen hemlighet”

– Det här året... det är ingen hemlighet att jag har skilt mig, sa han till Aftonbladet när nyheten om skilsmässan nådde pressen.

Samtidigt som skilsmässan annonserades flyttade Tareq Taylor från villan i Lomma till en lägenhet i Malmö. Och bara ett par månader efter avslöjade Hänt att Tareq Taylor träffat kärleken på nytt i träningsprofilen Sofia Ståhl.

Så är Tareq Taylors relation med dottern – 6 månader efter skilsmässan

Därför höll Tareq och Sofia relationen hemlig

Orden var vid tillfället få, och ingen av turturduvorna publicerade något på sina sociala medier-kanaler. När frågor om nya relationer ställdes till de båda valde man att inte svara eftersom varken Tareq eller Sofia ville berätta om sina privatliv offentligt.

”Tareq har inga kommentarer om sitt privatliv”, skrev Tareq Taylors manager Mikael Drené i ett meddelande till Hänt.se.

Och samma lät det från Sofia Ståhls håll:

”Sofia Ståhl har inga kommentarer kring sitt privatliv”, svarade Sofia Ståhls kontaktperson och projektledare Elin Sjödén som i ett mejl till sajten.

Hälsocoachen Sofia Ståhl och kocken Tareq Taylor möttes redan 2019 då de båda arbetade tillsammans SVT-programmet Lyckomaten.

Hälsocoachen Sofia Ståhl och kocken Tareq Taylor arbetade tillsammans i SVT-programmet Lyckomaten 2019.

Foto: TT/Instagram