Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Därför planerar Tilde de Paula Eby att gifta om sig med maken Thomas

12 jul, 2021 
Saga Pettersson
Fotograftt
Därför planerar Tilde de Paula Eby att gifta om sig med maken Thomas
Nästa år har Tilde de Paula Eby och maken Thomas varit gifta i tio år, och då planerar Tilde att gifta sig ännu en gång med sin kärlek.
”Jag har redan pratat med barnen om det, och de tycker att det är en toppengrej”, säger Tilde i en intervju med Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tilde de Paula Eby och maken Thomas har snart varit gifta i tio år, och än blommar kärleken. Till och med så pass mycket att Tilde planerar att de ska gifta sig ännu en gång, nästa år.

Se också: Fem saker du kanske inte visste om Tilde

5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula EbyBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby vill gifta om sig med Thomas

– Men jag har tänkt att nästa år, då det är tio år, då ska jag faktiskt fråga om han vill gifta om sig med mig. Jag har redan pratat med barnen om det, och de tycker att det är en toppengrej. Fast de är i och för sig mest intresserade av att få följa med på bröllopsresan i efterhand. Men jag tycker det vore skithäftigt att få välja honom igen! Också för att när man samlas så här för att fira kärleken, som man ju gör på ett bröllop, då är det så fint med alla människor som är så genuint glada för ens skull, säger Tilde nu i en intervju med Expressen, och minns tillbaka på dagen de blev äkta makar:

Annons

– Det kommer jag ihåg från när jag gick upp för altargången, när jag skulle gifta mig med Thomas. När jag tittade mig omkring, och såg vår närmastes uppriktiga glädje för oss, då bröt jag ihop. Jag hade ett leende som värkte från öra till öra. Samtidigt som tårarna bara rann. Det var så jäkla fint.

Så har pandemin påverkat relationen

Thomas är en av medlemmarna i Hoffmaestro, och som för många andra blev det annorlunda på yrkesfronten under pandemin. Men inställda gig och turnéer var något som istället gjorde gott för familjen.

– Vi tycker väldigt mycket om att umgås, så för oss har det varit lyxigt. Förra året var första gången vi kunde hänga en hel sommar. Annars jobbar han ju som mest intensivt då eftersom det är turnéer. Dessutom har vi varit lyckosamma i att han har kunna jobba nio till fem i studion i stället – dra in pengar, och hålla på med det som gör honom stark och glad. Så vi har inte drabbats, utan det har faktiskt bara varit mysigt, säger Tilde.

Tilde är mamma till fyra, barnen Naemi, Zion, Elian och Iilyah. Den sistnämnda fick hon ihop med Thomas, och de andra tre barnen kommer från hennes tidigare relationer.

Annons