Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Därför vill Marianne Mörck fortsätta leva som singel

12 maj, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Marianne Mörck
I dag har Marianne Mörck ingen partner, och att skaffa en pojkvän verkar inte ligga högst upp på priolistan för den folkkära skådespelaren.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Skådespelaren Marianne Mörck är mamma till två vuxna barn och lever själv med sin katt.

I en intervju med Femina från förra året berättade hon att hon trivs bra utan sambo.

Se också: 6 saker du kanske inte visste om Marianne MörckBrand logo
Se också: 6 saker du kanske inte visste om Marianne Mörck

– Jag undrar hur män är funtade. Bakom allt finns en annan människa. It takes two to tango. Så fort jag tar i en man så ska det vara sex. Bang, tre minuter, sen ”jag går ut och köper snus”. Varför kan man inte bara kramas? Nu har jag min katt. Jag älskar honom. Vi ligger sked, berättar hon.

Blev nyligen störtkär

Nu har hon varit med i Fördomspodden och där får hon frågan om hon träffar män nu.

– Nej, men det blev för några månader sedan, en sak som hände i mitt liv som... det hände ingenting, det var alltid en meter emellan, men det fyllde upp mig så att jag trodde att jag skulle sprängas. Det var så fullt av kärlek att jag höll på att ramla, säger hon och berättar att hon blev kär.

Annons

– Så in i nöden. Men det går ju över. Det var så oväntat, för jag har ingen gard alls. Det är bara det att ingen är som de ska vara, säger hon och brister ut i skratt.

”Det är det jag undra var kärleken kommer”

Marianne Mörck berättar också att hon blivit bedragen tidigare i livet, och att hon är trött på att allt ska handla om sex.

– Att det hela tiden ska tänkas på att knullas. Att det hela tiden ska göras detta. Och det är det jag undrar – var kärleken kommer. Om man inte älskar varandra... Det är klart att man kan bo ihop, men då kan man lika gärna bo ihop med hennes storasyster, eller med gubben bredvid.

Marianne Mörck är nu aktuell med bland annat filmen Dag för dag. Hon har tidigare setts i Bonusfamiljen, Wallander och som julvärd 2019, bland mycket annat.

Annons