Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Därför visar inte Mark Levengood och Jonas Gardell barnen Olga och Amos

18 maj, 2022 
Saga Pettersson
Fotograftt
Därför visar inte Mark Levengood och Jonas Gardell barnen Olga och Amos
Mark Levengood och Jonas Gardell är föräldrar till sonen Amos och dottern Olga, men har under åren varit måna om barnens integritet och visar aldrig upp dem på varken sociala medier eller under andra offentliga tillställningar.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I över trettio år har Mark Levengood och Jonas Gardell varit ett par, och under årens gång har de hunnit gifta sig mer än en gång.

– Vi gifte oss första gången år 1988. Det var inte lagligt då ännu, men vi gjorde det ändå. Våra syskon gifte sig och hade roliga fester, så vi tänkte att vi ville göra samma sak, har Mark tidigare berättat i en intervju med Sveriges Radio.

När partnerskapslagen kom gifte sig paret 1995, och där efter har de gift sig ännu en gång!

Mark och Jonas är föräldrar till Amos och Olga

Mark Levengood och Jonas Gardell har två barn ihop. Sonen Amos, 19, och dottern Olga, 16. Jonas och Mark har barnen ihop med paret Ingeborg Svensson och Fanny Ambjörnsson.

Se också: 9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nuBrand logo
Se också: 9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nu

Barnen har Mark och Jonas är måna om barnens integritet och har under åren varit noga med att hålla utanför rampljuset. De syns varken till på sina föräldrars sociala medier eller ute på premiärer eller event i sällskap av sina föräldrar. I Jonas och Marks gemensamma podcast som de tidigare drev ihop har Jonas varit tydlig med att han inte förstår sig på folk som exponerar sina barn i marknadsföringssyfte.

Annons

– Menar du verkligen att du är så jävla kåt på pengar att du säljer ut dina ungars jävla löss i håret för att tjäna pengar?, sa Jonas Gardell efter att han i en annan podcast hört en person nämna sina barn i ett reklaminslag om ett företag som bland annat säljer lusschampo.

När Amos tog studenten förra året delade dock både Mark och Jonas med sig av en bild på sonens bakhuvud. Och de stolta föräldrarna delade även kärleksfulla ord om Amos.

”Grattis världens mest älskade unge!!!”, skrev Mark Levengood och Jonas Gardells ord löd:

”Student 21. Stolt far.”

Mark Levengood om hur han är som pappa

I en intervju med Allas förra året reflekterade Mark Levengood kring om han varit en bra pappa.

– Åh, det där är så svårt att veta. Häromdagen hade jag ungarna i baksätet och min son var på mig för någonting och jag sa någonting om att på det stora hela har jag ändå varit en ganska bra pappa. Då svarade min son: ”Du, det där skulle låta bättre om det kom från någon annan”, sa han då.

Annons