Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

David Hellenius: Därför jobbar inte jag och Renée Nyberg ihop

04 apr, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Renée Nyberg och David Hellenius.
David Hellenius och Renée Nyberg är två av Sveriges mest uppskattade programledare, men det är sällan de arbetar tillsammans.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Programledarparet David Hellenius och Renée Nyberg har båda enastående karriärer. Henne känner vi igen från en hejdundrandes massa program som bland annat Renées brygga, Klassfesten och Bytt är bytt. Hon har också tilldelats tv-priset Kristallen som bästa kvinnliga programledare två gånger: 2007 och 2020.

Se också: Renée och Davids kärlekssagaBrand logo
Se också: Renée och Davids kärlekssaga

David Hellenius har också han vunnit ett gäng kristaller. Sju stycken har det blivit i kategorin årets manliga programledare, och det är fler än någon annan. Det är därför inte så konstigt att han har lett TV4:s största program som Idol, Let's dance och nu Masked singer.

Då kan Renée och David jobba tillsammans

Det är dock sällan vi får se Hellenius och Nyberg tillsammans i tv-rutan.

Annons

– Vi har bara gjort någon gala ihop. Men jag stänger inga dörrar där. Jag tycker att det hade varit kul att göra något, när vi hittar något som passar så vore det kul att göra något ihop, säger David Hellenius i en intervju med Svensk damtidning.

2020 vann både David Hellenius och Renée Nyberg Kristallen som bästa programledare.
2020 vann både David Hellenius och Renée Nyberg Kristallen som bästa programledare.

Så det verkar inte vara någon omöjlighet att vi får de populära programledarna tillsammans, men då krävs det att de hittar något som känns rätt för dem.

– Då vore det kul. Jag tror att vi skulle vara bra och komplettera varandra. Det gäller bara att hitta rätt så att man inte gör det bara för att man ska göra det. Men det vore kul att hitta något som passar, absolut, säger David Hellenius till tidningen.

Annons

Därför vill David och Renée inte skaffa fler barn

Renée Nyberg och David Hellenius blev ett par 2003 och tre år senare föddes deras son Leo. De gifte sig på nyårsafton 2009 under deras semester i Thailand och har alltså kilat stadigt sedan dess.

Renée har också barnen Emma och Tom Zachrisson från sitt tidigare äktenskap med Jan Zachrisson, och något nytt tillskott i barnaskaran är inte att vänta.

– När man fyller 50 då blir det inga fler barn, då blir det en ny tid i livet... Barnen börjar alla bli lite större. Det blir ett roligare liv, har hon tidigare sagt till Expressen.

Foto: TT

Annons