Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

David Hellenius och Renée Nybergs kärlekshistoria i bilder

20 apr, 2023 
Aino Oxblod
FotografTT.
David Hellenius och Renée Nyberg är inte bara två av tv-Sveriges mest hyllade programledare – de är också ett par.
I 18 år har de två TV4-profilerna varit tillsammans, och vi har grävt i arkiven efter bilder från resans gång.
Så här har stjärnornas kärlekshistoria sett ut!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: Renée Nyberg och David Hellenius kärlekssagaBrand logo
Se också: Renée Nyberg och David Hellenius kärlekssaga

2002

David Hellenius och Renée Nyberg träffades för första gången under inspelningen av Slussen 22:00 det här året. Men det skulle dröja ett år innan de blev tillsammans med varandra.

Renée Nyberg och David Hellenius 2002

2004

Efter att Renée skilt sig från exmaken Jan Zachrisson blev hon och David tillsammans 2003. 2004 syntes de tillsammans på röda mattorna och i offentligheten som ett par för första gången.

Annons

2006

2006 är Renée Nyberg gravid med vad som ska bli parets enda gemensamma barn, sonen Leo. Här visar hon upp bebismagen på Rockbjörnen i Stockholm.

2008

Eftersom de träffades i tv-branschen och båda har fortsatt på den banan är det inte konstigt att Hellenius och Nyberg har hunnit med en del Kristallengalor genom åren.

Annons
David Hellenius och Renée Nyberg poserar på Kristallengalan 2008

2009

Paret har sällan visat upp sig i privata sammanhang, utan mest fotats på röda mattor under sina många år tillsammans – därför blir man lite förvånad när de sitter och äter lunch under ett kalas på Gokartpalatset.

Annons

2011

På Kristallengalan 2011 sprang David och Renée in i David gamla parhäst Peter Magnusson, som han gjorde Hey Baberiba tillsammans med.

Peter Magnusson, Renée Nyberg och David Hellenius på Kristallengalan 2011

2013

QX-galan 2013 delade David Hellenius och Renée Nyberg ut pris tillsammans.

David Hellenius och Renée Nyberg på QX-galan 2013

2014

När vännerna Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Jessica Westergård gifte sig i Gustavsbergs kyrka 2014 var David Hellenius och Renée Nyberg självfallet där, sommarfint uppklädda.

Annons

2015

Året därpå var det dags för Let's dance-domaren Tony Irving att gifta sig med kärleken Alexander Skiöldsparr, och Hellenius och Nyberg ville såklart vara med och fira dem också!

David Hellenius i kostym och Renée Nyberg i vitgråmönstrad klänning och vit hatt år 2015

2016

Innan 2016 har David och Renée inte jobbat ihop särskilt mycket, sedan innan de blev tillsammans i början av 2000-talet. Men nu programleder de Humorgalan i förmån för Unicef tillsammans – och bjuder på oväntade händelser.

Annons
Renée Nyberg, i vit klänning med rosa skärp, och David Hellenius, i vit skjorta och slips som står på ett ben och det andra rakt upp, programleder Humorgalan 2016

2017

Humorgalan gick så bra året innan att David och Renée får axla rollerna som programledare även året därpå. Den här gången gästas de bland annat av Henrik Dorsins karaktär från Solsidan, Ove Sundberg.

2019

I 15 år ledde David Hellenius Let's dance, först med Agneta Sjödin, sedan Jessica Almenäs och till sist Tilde de Paula Eby. Frun Renée blev aldrig kollega, men satt likväl i publiken och var med i en sketch 2019.

Annons
Jessica Almenäs och Renée Nyberg rättar till David Hellenius skjorta under Let´s Dance 2019

2020

På en coronanpassad Kristallengala 2020 gör David Hellenius och Renée Nyberg något hittills unikt – de är det enda gifta paret som vunnit bästa manliga programledare och bästa kvinnliga programledare på galan samma år. Det måste firas med en liten puss!

David Hellenius pussar Renée Nyberg på kinden under Kristallengalan 2020
Annons