Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Doktor Mikaels comeback efter plötsliga TV4-avhoppet

26 maj, 2020 
Jonna Axelsson
Kollage av Mikael Sandström och Malin Watson som gör comeback i Let's dance.
Doktor Mikael Sandström valde att hoppa av sin medverkan i Let's dance 2020.
I säsongsavslutningen gör han comeback tillsammans med danspartnern Malin Watson.
– Det ska bli så kul, säger TV4-profilen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tidigare i vår presenterade TV4 vilka kända svenska profiler som ska medverka i Let’s dance 2020. På listan fanns namn som Alice Stenlöf, Jan Björklund, Anders Svensson och Bathina Philipson. Vecka efter vecka har antalet deltagare blivit färre och på fredag är det finaldags. Det står då mellan artisten John Lundvik, som dansar ihop med Linn Hegdal, och skådespelaren Sussie Eriksson, som tävlar i par med Calle Sterner.

Intervju med Mikael Sandström i Let's danceBrand logo
Intervju med Mikael Sandström i Let's dance

Let’s dance 2020 drog igång i samma veva som coronapandemin blev ett faktum i Sverige. Redan innan säsongsstart beslutade TV4 att avsnitten kommer att spelas in utan publik och efter att flera personer i produktionen blivit sjuka ställdes programmet in ett par veckor. Utöver detta har Let’s dance flutit på som vanligt och precis som tidigare år har det bjudits på både skratt och gråt.

Annons

Oväntade beslutet i direktsändning

En person som var med i början av Let’s dance-säsongen är TV4-profilen doktor Mikael Sandström, 67. Efter det första avsnittet valde han att hoppa av tävlingen, detta för att istället kunna fokusera på sitt jobb som överläkare på Lindesbergs lasarett.

– Jag är bättre på sjukvård än på dans och det är viktigare att jag finns i vården och hjälper människor än att jag finns på tv, sa doktor Mikael innan han lämnade Let’s dance 2020.

Sedan dess har Mikael återgått till sitt arbete och titt som tätt dykt upp i Nyhetsmorgon för att uppdatera TV4-tittarna om läget.

Doktor Mikaels comeback i Let’s dance

I det sista avsnittet av Let’s dance, som sänds på fredag, kommer de gamla deltagarna att återvända till programmet. Även doktor Mikael kommer då att göra comeback, tillsammans med sin danspartner Malin Watson, 47.

Let’s dance Instagram-konto har TV4 lagt upp ett klipp på duon, som kommer att framföra samma dans som TV4-tittarna fick se i premiäravsnittet.

– Nu är vi här igen och det ska bli så kul att köra. Jag kommer ihåg en hel del av stegen faktiskt, säger doktor Mikael Sandström på Instagram story.

Annons