Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Dolph Lundgren har lungcancer – har varit sjuk i 8 år

10 maj, 2023 
Svenske skådespelaren Dolph Lundgren har lungcancer. Det avslöjar han i en intervju med den amerikanske journalisten Graham Bensinger.
– Läkaren sa att jag borde ta paus och spendera tid med familjen, säger filmstjärnan i programmet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den svenske skådespelaren Dolph Lundgren är sjuk i lungcancer, något som Aftonbladet var först med att rapportera om. I en intervju med den amerikanske journalisten Graham Bensinger i programmet In depth with Graham Bensinger. Dolph Lundgren ska ha opererat bort 6 tumörer.

Se också: Dolph Lundgrens och Emma Krokdals kärlekssagaBrand logo
Se också: Dolph Lundgrens och Emma Krokdals kärlekssaga

– Läkaren sa: ”Jag har hittat en ny tumör. Jag tänkte: ”shit”. Jag förstod att det var allvarligt. De sa att de inte kunde ta ut den, säger Lundgren i programmet och fortsätter:

Annons

– Läkaren sa att jag borde ta paus och spendera tid med familjen. Han sa att jag nog hade två eller tre år kvar att leva, men jag hörde i hans röst att han trodde att det var kortare än så. Jag trodde det var slutet.

I intervjun berättar Lundgren att han ska ha fått diagnosen för åtta år sedan, och att cancern kommit tillbaka 2020. Då ska läkarna ha gett honom 2-3 år kvar att leva, enligt TMZ.

I fjol gick filmstjärnan igenom en ny behandling och tumören ska ni ha krympt med 90 procent.

– Jag tänkte att jag haft ett otroligt liv. Men jag kände mig ledsen för barnen och människor runt omkring mig. Jag är fortfarande en rätt ung kille.

Annons