Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Drew Barrymore och Cameron Diaz hyllas för nya bilden

23 nov, 2021 
Aino Oxblod
FotografTT.
Drew Barrymore och Cameron Diaz hyllas för nya bilden
Cameron Diaz och Drew Barrymore har varit bästa vänner i flera decennier, och har åldrats tillsammans.
Nu hyllas vännerna för en bild tillsammans – fansen är lyriska över att de två inte använder sig av fillers och botox.
”Att åldras naturligt är otroligt”, skriver en person.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
10 kändisar som vägrar plastikoperationBrand logo
10 kändisar som vägrar plastikoperation

Drew Barrymore och Cameron Diaz har känt varandra i över 20 år, sedan de jobbade tillsammans i remaken av klassiska Charlies änglar i början av 2000-talet. Genom åren har de två fortsatt vara bästa vänner, och än idag umgås de två skådespelarna – även om det numera står annat än skådespeleri på agendan.

Medan Cameron Diaz har lämnat skådespelandet för ett liv som entreprenör och mamma, så har Drew Barrymore en uppmärksammad webshow, där hon intervjuar kända profiler.

Nyligen publicerade Drew Barrymore en fin bild på henne och vännen Cameron Diaz, där de sitter och håller om varandra medan de ler mot kameran.

”Bästistimme med min bästis poo poo”, skriver Drew Barrymore till bilden.

Instagrambilden blev snabbt hyllad av Drews följare på Instagram – många reagerar nämligen på att de två kända profilerna inte har ansikten stela av botox och fillers, utan att man istället ser naturliga rynkor hos stjärnorna som är 46 respektive 49 år gamla.

Annons

”Jag älskar att ni båda är så naturliga utan botox och fillers!!! Att åldras naturligt är otroligt”, skriver en person hyllande.

”Kan jag bara få tacka för att du inte har redigerat sönder den här bilden”, tycker en annan.

”Jag älskar att få se mina favoritkändisar från Hollywood åldras med sådan elegans och skönhet.... eftersom jag också är i samma ålder. Älskar er båda”, hyllar en person.

Stjärnornas val att inte göra botox

Cameron Diaz berättade 2014 att hon testade botox som yngre, men att hon snabbt insåg att det inte var något för henne.

– Jag har testat botox förut, det var bara litegrann av något. Det förändrade mitt ansikte på ett så konstigt sätt att jag kände ”nej, jag vill inte se ut så”. Jag vill hellre se mitt ansikte åldras än att ha ett ansikte som inte tillhör mig alls.

Drew Barrymore har sagt att hon kan känna sig sårbar som inte vill göra några ingrepp i ansiktet.

– Att inte hålla på med mitt ansikte eller jaga någon onaturlig skönhet är en standard jag lever efter. Jag känner mig mer mänsklig och sårbar varje år, men jag vet också hur jag ska uppskatta det mer och mer varje år.

Källa: VT.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons