Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

E-Type och Melinda Jacobs första ord om gravidlyckan: ”Overkligt”

22 aug, 2022 
Elin Jonsson
Fotograftt
E-Type och Melinda Jacobs första ord om gravidlyckan: ”Overkligt”
Länge trodde E-type att han inte skulle få chansen att bli pappa. Sen träffade han Melinda Jacobs och nu är gravidlyckan total!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I slutet av april berättade artisten Martin ”E-type” Eriksson, 56, och författaren och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38, att de var ett par. Efter att E-type först bekräftat relationen till Aftonbladet, berättade även Melinda Jacobs att hon var hals över huvud kär i artisten.

– Jag kan också bekräfta att vi är tillsammans. Det känns toppen och jag är kär. Det känns jättebra, sa Melinda Jacobs till Aftonbladet då.

Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

E-type om drömmen som nu blir sann

Nu ett par månader efter avslöjandet om relationen kan paret även meddela att familjen ska bli större. Melinda Jacobs är nämligen gravid. För Hänt.se berättar turturduvorna om hur det känns att det snart kommer komma en liten bebis med storken.

Annons

– Fantastiskt såklart! Jätteroligt, det är overkligt till och med. Jag var inte hundra på att jag skulle få vara med om det här! säger E-type som länge trodde att han inte skulle bli pappa till nöjessajten Hänt.

Melinda Jacobs avslöjar att beräknad ankomst för den lilla är i januari. För E-type som blir pappa för första gången känns det tryggt att skaffa barn med Melinda Jacobs eftersom hon har både egna barn och familjehemsplacerade barn.

– Melinda kan det här med barn, så jag känner mig lugn, säger E-type om sin nya kommande roll som pappa.

Foto: TT/Instagram

Annons