E-types kärleksgest till Melinda Jacobs – romantiska firandet

E-types kärleksgest till Melinda Jacobs

Foto: TT

För bara ett par veckor sedan avslöjade de sin kärlek för varandra.
Nu slår E-Type på stort och väljer att uppvakta sin Melinda Jacobs rejält på födelsedagen.
Se fina överraskningen här!

I slutet på april blev det känt att artisten Martin ”E-type” Eriksson, 56, och 38-åriga Melinda Jacobs var ett kärlekspar. Det hela uppdagades då de valde att anlända tillsammans till Storytel Awards härom veckan. Det var Svensk Damtidning som fick en exklusiv bekräftelse på romansen från Martin Eriksson själv, vilket genererade i rubriker landet över.

Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria
0:47

Efter reklamen: Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

(0:47)

Slå på ljud

Melinda Jacobs och E-Types kungliga mingelliv

Melinda Jacobs valde att också dela bilden på sig själv och pojkvännen E-type på Instagram, och intill bilden skrev hon:

”Igår sändes Storytel Awardgalan. Det stora ljudbokspriset. Jag vill tacka alla från djupet av mitt hjärta som röstade oss till final. Vi knep ingen vinst den här gången men är så stolta och glada över den spridning boken fått och hur varmt den mottagits”.

Bara någon vecka efter avslöjandet om deras relation fick de även äran att gästa kungens Sverigemiddag, något hon också valde att visa upp för sina följare.

”I kväll hade vi den stora äran att bli bjudna till Sverigemiddag hos DERAS MAJESTÄTER på Stockholms slott.Vilken kväll! Vi gjorde sällskap med Östergötlands landshövding, hans hustru Anette, IVA sjuksköterskan Hanna och hennes man.”, skrev hon intill en bild på sig själv och E-Type utanför det kungliga slottet.

Kungligt mottagande! Kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prins Carl Philip och prinsessan Sofia välkomnar E-Type och Melinda Jacobs vid Sverigemiddagen på Stockholms slott.

Foto: TT

E-types kärleksgest till Melinda Jacobs

Under Valborgshelgen fyllde Melinda Jacobs 38 år, och det hela firades bland annat med en båttur runt i Stockholms skärgård, vilken nya pojkvännen överraskade henne med.

”I går var det min födelsedag. 38 gånger har jag nu fått äran att fira den. Jag är så tacksam för varje ny födelsedag. Martin överraskade med båttur i skärgården, god mat och fina vänner. Kärlek till alla mina följare, gamla som nya. Tack för att ni tittar in här, tack för att ni ger av er tid. Det ni skriver spelar roll. Hoppas ni hade en hjärtlig Valborg!”, berättar Melinda Jacobs på sina sociala medier samtidigt som hon delar med sig av bilder från firandet.