Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

E-types tankar om barn tillsammans med Melinda Jacobs

08 jul, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Martin Eriksson och Melinda Jacobs
Martin ”E-Type” Eriksson har inga egna barn, men när han blev ihop med Melinda Jacobs kom fler liv in i bilden.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I slutet av april berättade artisten Martin ”E-type” Eriksson och författaren och familjehemsmamman Melinda Jacobs att de var ett par.

I sitt sommarprat berättar E-type att han träffat många fantastiska tjejer genom åren, men att det alltid slutat dåligt. Antingen på grund av att han måste tillbringa tid i studion för att spela in ny musik, eller för att han måste ut på vägarna och turnera.

Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Se också: Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

– Julafton är ett kompromisslöst kvitto på hur ditt liv ser ut. De sista åren har jag festat kvällen innan till julaftons morgon, så sover jag ruset av mig hela dagen för att slippa tänka på hur just mitt liv blev. Eller snarare på hur jag valde att leva det, säger han i programmet och fortsätter:

Annons

– Men nu har jag lyckats behålla en underbar kvinna i snart ett år. Halleluja! Melinda är en helt fantastisk mor åt en ganska stor familj med barn från tonåren ända ner till bebisstadiet.

E-Types självtvivel

Även om Martin Eriksson trivs bra i det nya familjelivet så har det funnits stunder då han börjat tvivla. Inte minst på sig själv.

– Sveriges mest notoriska ungkarl som bara tänkt på sig själv i stort sett hela livet, ska plötsligt bli en vuxen extrapappa åt små barn. De mindre är familjehemsplacerade och på olika sätt svikna av vuxenvärlden. Det får inte hända dem igen. Ett ansvar så stort att jag funderat mer än en gång på om jag inte för allas skull borde sätta mig i bilen igen och bara försvinna i fjärran. Och det nu, innan jag också sviker dem, säger han.

”Tanken på ett eget barn svindlar”

E-Type ger också sin syn på att skaffa egna barn.

– Tanken på ett eget barn svindlar. Och får mig att skratta och gråta samtidigt, säger han och ger en liten hint om vad framtiden har att ge.

Han hoppas nämligen att hans tinnitus ska bli bättre.

– Så kan jag fortsätta göra det jag älskar, vara den bästa maken och pappan jag någonsin kan, säger han.

Annons