Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Eagle-Eye Cherry är klar för ”Så mycket bättre”

19 apr, 2023 
allas.se redaktionen
Sångaren och låtskrivaren Eagle-Eye Cherry är klar för tittarsuccén ”Så mycket bättre”. Till TT berättar artisten att han först nu känner sig redo att medverka.
– Nu kändes det som en perfekt tajming, säger han.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Eagle-Eye Cherry kommer att medverka i TV4:s tittarsuccé ”Så mycket bättre”, som spelas in i sommar. Han fick frågan om att delta för 10 år sedan, men tackade då nej.
– Då var jag inte riktigt på g. Det känns ju ändå dumt att göra en sådan här grej om man inte känner att det är något som man verkligen vill, säger han till TT.

Se också: Benjamin Ingrosso om sin medverkan i Så mycket bättreBrand logo
Se också: Benjamin Ingrosso om sin medverkan i Så mycket bättre



Eagle-Eye Cherry slog igenom stort med världshiten ”Save tonight” 1997, men tog en paus från rampljuset runt millennieskiftet. 2018 återvände Cherry med albumet ”Streets of you” och släppte skivan ”Back on track” i januari i år. Han medverkade också i ”Lyckligare kan ingen vara” 2018.

Annons

Till TT berättar han att han ser fram emot att gå utanför sin bekvämlighetszon i ”Så mycket bättre”.

– Man kanske till och med tvingas att sjunga på svenska. Det har jag bara gjort en gång tidigare. Det var på en Bajen-platta som jag gjorde en låt ihop med Weeping Willows. Vad gör man inte för Bajen? säger han.

Eagle-Eye Cherry är son till trumpetaren Don Cherry och konstnären Moki Cherry. Han är halvbror till artisten Neneh Cherry.

Annons