Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Edward Blom: Så håller jag och Gunilla kärleken vid liv

18 okt, 2022 
Felicia Hovryd
Gunilla Kinn Blom och Edward Blom
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom har varit gifta i över 10 år och har idag tre barn. Nu berättar Edward hur han och hustrun håller kärleken vid liv i vardagen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Edward Blom, 51, och hustrun Gunilla Kinn Blom, 51, träffades tillsammans med sina vänner på nyårsafton 2009. Under våren 2010 sprang Edward och Gunilla på varandra, bland annat på en galamiddag för Årets kock och det slutade med att de satt och pratade hela kvällen. Men det dröjde ett halvår innan vänskapen växt till kärlek.

Se också: 6 saker du vill veta om Edward BlomBrand logo
Se också: 6 saker du vill veta om Edward Blom

Paret gifte sig 2011 och ett par år senare kom sonen Melchior, 7, till världen. Två år senare blev Edward och Gunilla föräldrar igen när dottern Wilhelmina, 5, föddes och året därpå kom yngsta sonen Zacharias, 4.

Mat och sex hänger ihop

För Edward hänger mat och sex ihop med passion, och givetvis även religion.

– Mitt valspråk i livet är ”hängivenhet”, och det är ju nästan samma sak som passion. Att det man gör, det gör man passionerat. Allt blir ju roligare då. Det gäller mat, men också kärleken och sexuallivet naturligtvis. Och religion så klart, det är ju från kristendomen ordet ”passion” kommer. Att vara opassionerat religiös är helt meningslöst, säger Edward i en intervju med Amelia.

Annons

Han berättar även att han har varit en riktig romantiker enda sedan barnsben.

– Ja, och framför allt när jag var yngre, då var jag osunt romantisk. Men jag har en väldigt romantisk syn på kärlek, tror på livslånga relationer och att kärleken är något gudomligt, att man som gifta är sammansvetsade av Gud.

Så håller paret kärleken vid liv

Trots fullspäckade scheman och tre barn försöker Edward och Gunilla att hålla kärleken vid liv och passar gärna på att sätta lite guldkant på vardagen.

– Där får man tänka till lite, för det är klart att livet med tre småbarn i mycket består av vardagsbestyr. Känner man att det har varit lite tråkigt i några dar så måste man göra något åt det, säger Edward i intervjun och fortsätter:

– Hitta på något kul tillsammans, som att gå på restaurang eller kanske ta fram en flaska champagne. Något som får oss att känna oss förälskade igen, och komma bort från tråkiga rutiner för en stund. Man bör utvärdera sig själv som partner regelbundet, och ta sig i kragen.

Annons