Ericas ord till Omer: Ta inte en till fru om jag inte blir gravid

erica omer från programmet Älskar älskar inte på kanal fem
Mitt under bröllopsceremonin i programmet Älskar älskar inte säger 50-åriga Erica till sin nyblivna make Omer, 33:
”Om jag inte blir gravid vill jag inte att du lämnar mig.”
TV: 5 svenska serier vi ser fram emot 2022
1:35

Efter reklamen: TV: 5 svenska serier vi ser fram emot 2022

(1:35)

Slå på ljud

I det senaste avsnittet av Älskar älskar inte på Kanal 5 och Discovery+ får vi se när Erica, 50, från Göteborg och Omer, 33, från Pakistan äntligen knyter hymens band. Och hur första riktiga mötet mellan Erica och Omer ägde rum bara ett par dagar innan bröllopet.

– I dag är min bröllopsdag, jag är lite nervös faktiskt, säger Erica i realityshowen Älskar älskar inte som sänds på både Discovery + och i Kanal 5.

Erica om barndrömmen med Omer

Det har varit en lång resa för paret som gått från att endast ha en relation via internet, till att sedan mötas för första gången – och nu äntligen gifta sig. Omer har i programmet varit öppen med att han drömmer om att en dag få barn. Men eftersom Erica är i klimakteriet vet hon att chansen är väldigt liten. Hon har tidigare berättat att hon trots detta hoppas på att gud ger dem ett barn.

”Han vet inte att jag är i klimakteriet”

– Jag tror inte Omer har förstått att jag är i klimakteriet. Och det är jag nästan bara tacksam över för jag känner mig nästan bara gammal nog som det är. Han är yngre än mig, han behöver inte veta så mycket, sa Erica i ett tidigare avsnitt.

Erica och Omer tillsammans i Älskar älskar inte.

”Jag missunnar honom genetiska barn”

Erica tänker ofta på parets åldersskillnad, berättar hon i programmet. Hur hennes biologiska klocka krockar med Omers drömmar om att få barn i framtiden. Hon förstår att hon har åldern emot sig.

– Jag tycker synd om honom för att jag känner att jag missunnar honom genetiska barn. Vi kommer att adoptera om vi inte blir gravida. För mig är det ett mysterium att han inte önskar detta för sig själv, säger hon i programmet.

– Vi har pratat om det här och jag har gett honom många chanser att backa, försäkrar hon.

Erica: ”Lämna mig inte, ta inte en annan fru”

I senaste avsnittet är det dags för bröllopet. Erica är iklädd en vacker klänning och Omer i stilig kostym. Under ceremonin får vi se hur paret säger ”ja” till varandra. Och mitt i allt säger Erica:

– Om jag inte blir gravid vill jag inte att min make lämnar mig, och tar en andra fru.

Varpå Omer svarar:

– Jag har redan pratat med henne i början. Om något händer så kommer vi att adoptera. Och en sak till, som en del av vår religion, släpp aldrig hoppet. Lita alltid på Allah så kommer allt att bli bra.

Bröllopet mellan Erica och Omer visas på Kanal 5 och Discovery+.

Därför vill Omer inte ha en annan fru

Senare förklarar Omer varför det inte kommer på frågan att han skulle ta sig en annan fru.

– I min familj har alla bara haft ett äktenskap. Mina föräldrar, mina morbröder, mina fastrar, mina systrar. Jag tillhör också den familjen, allt kommer att bli bra. Annars adopterar vi en bebis, det är inga problem, förklarar han.

Men Erica kände att det var viktigt att fråga rakt ut.

– Jag ville titta på Omers ansikte och se hans reaktion på detta. Även om det inte finns några garantier i något slags förhållande överhuvudtaget så ville jag se hans ansikte och höra hans svar, säger Erica.

Foto: TT/Dplay/Kanal 5

Se också: 5 Netflixserier vi ser fram emot 2022
1:11

Efter reklamen: Se också: 5 Netflixserier vi ser fram emot 2022

(1:11)

Slå på ljud