Lästips: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Ernst Kirchsteiger om sin fru och kärleken

30 jun, 2017 
AvHelena Sjögren
Ernst och Ulla Kirchsteiger har varit ett par i 42 år. Här kommer deras bästa relationstips.
Ernst Kirchsteiger och hustrun Ulla har varit ett par i 42 år. En av hemligheterna till en lång relation tror Ernst är att aldrig lägga romantiken på hyllan. "Om man börjar tänka "skit samma" så skiter man till slut i allt", säger han till Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Ernst Kirchsteiger är just nu högaktuell i Sommar med Ernst.

Ernst Kirchsteiger.
Ernst Kirchsteiger. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Men förutom att han har en framgångsrik karriär har han även lyckats på hemmaplanet.

Ernst Kirchsteiger och frun Ulla

Ernst Kirchsteiger och Ulla träffades redan när Ernst var 17 år. Sedan dess har de hunnit skaffa barn, flytta in i villa och gifta sig.

– Jag tror att en längre relation är som att gå genom ett hus, där kärleken är nyckeln som provas. Hallen är stor nog för fyra år eller något. Nästa dörrhål är lite trångt, man brukar prata om de där kriserna som kommer, men trycker man sig bara igenom det så kommer man till ett större rum och når så småningom en trädgård utan stängsel, har programledaren tidigare sagt till Expressen.

Annons

Äta middag i trädgården barfota

Ernst Kirchsteiger säger också att han tror att relationer blir starkare om ett par tar sig igenom en kris tillsammans. En annan viktig pusselbit är att prioritera relationen och fortsätta försöka fylla den med romantik.

– Om man börjar tänka ”skit samma” så skiter man till slut i allt. Det är värt att äta middagen ute på en filt i trädgården. Barfota så klart, säger han till Expressen.

Ernst Kirchsteiger med sin fru Ulla Kirchsteiger.
Ernst Kirchsteiger och makan Ulla Kirchsteiger. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Han tror också att det är viktigt att verkligen se sin partner och göra det där lilla extra.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons