Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Estelles och Oscars hemliga semester med farmor Ewa – bilden från sommarparadiset

11 aug, 2022 
AvSimon Holm Stålhand
Till vänster: farmor Ewa. Till höger: Oscar och Estelle.

Barnen hade det nog underbart där!

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: 9 bilder på kronprinsessan Victoria och Estelle – när de är lika gamlaBrand logo
Se också: 9 bilder på kronprinsessan Victoria och Estelle – när de är lika gamla

Det har varit en härlig sommar för våra kungligheter! De har mestadels spenderat sommaren på Öland och Solliden. Vi har tidigare fått en glimt av dem under konserter och under Victoriaveckan. Men barnen, prinsessan Estelle och prins Oscar har även hunnit med en avstickare.

Enligt uppgifter till Svensk Damtidning så har barnen prinsessan Estelle och prins Oscar besökt sina farföräldrar, Ewa och Olle Westling, och njutit av sommarvädret och lugnet vid den "hemliga" röda släktgården i Acktjära som ligger strax utanför Bollnäs.

Annons

Från början var den röda släktgården ett gammalt soldattorp, och här har Olle Westling och hans anfäder bott i flera generationer.

Olle och Ewa har valt ett liv i skymundan. Vi har exempelvis inte sett några officiella bilder på Ewa sedan 2018. Det var då på invigningen av Ockelbos nya kombihall, Ugglebo Arena.

Detta har nu skapat funderingar kring vart hon befinner sig, och om hon har haft möjlighet att träffa sin son, prins Daniel och barnbarnen igen.

Victoria och Daniels tillflyktsort

Just det här huset spelade också en roll redan under kronprinsessan Victorias och prins Daniels första år tillsammans, det blev helt enkelt deras tillflyktsort. Och när coronakrisen härjade, så fungerade gården som en lösning i en ny och knepig livssituation. De bor nämligen inte lika trångt där, vilket öppnade upp för att kunna umgås utomhus.

Annons

För här bor Ewa och Olle i det röda huvudhuset, medan Victoria och Daniel har fått ett eget mindre timmerhus på tomten. Och så finns det ett litet hus med plats för livvakterna från Säpo.

Prinsessan Estelle och prins Oscar besökte farföräldrarna
Familjen Westlings hus i Acktjära.

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria var även på plats i Ockelbo när en skottlossning skedde vid en pizzeria, bara fem minuter från Ewa och Olle Westlings radhus i söndags. Enligt hovet var de dock inte i närheten när det skedde.

– Ja, de var i trakten. Dock inte i närheten av dådet, sa informationschefen Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Annons