Eva Röse: Så är relationen med Thorsten Flinck – efter uppbrottet

Eva Röse: Så är relationen med Thorsten Flinck i dag efter uppbrottet

Foto: TT

Innan Eva Röse träffade sin make Jacob Felländer hade hon ett förhållande med Thorsten Flinck.
Nu berättar hon hur deras relation ser ut i dag.

Eva Röse har varit ihop med maken fotografen och konstnären Jacob Felländer sedan mitten av 00-talet. De har fyra söner ihop.

Eva Röses stilresa genom åren
1:15

Efter reklamen: Eva Röses stilresa genom åren

(1:15)

Slå på ljud

Långt innan de träffades hade Eva Röse en romans med Thorsten Flinck. De träffades när hon var praktikant på Dramaten. Nu var det länge sedan de sågs, något som Eva Röse kanske vill ändra på.

– Jag tänkte på honom senast i går. Jag tänkte: ”Tänk om inte jag ska ta och besöka en av alla hans konserter som han spelar här och där, för det var längesen!”. Sen tänkte jag att det vore fint om vi sågs, säger Eva Röse i podcasten Nemo möter en vän.

”Han var aldrig någon elaking”

Hon berättar att de hade väldigt roligt ihop.

– Han är en väldigt snäll person, han var aldrig någon elaking på något sätt men han hade ju egna problem som jag inte visste om eller förstod förrän efter ett tag. Det var en väldigt viktig period i mitt liv, de här åren. Jag var otroligt glad att jag är en av dem som har hunnit se hans föreställningar och har fått ta del av det fantastiskt häftiga som han gjorde i svensk teater.

Eva Röse har tidigare tidigare pratat om förhållandet i Fördomspodden med Emil Persson.

– Jag har inte riktigt räknat bakåt. Allt var ett töcken. Men vi var ihop. Det var fint, men det var också lite rörigt, säger Eva Röse i podcasten.

Röse om relation med Flinck: ”Det var wild”

Emil Persson undrar då om relationen gjorde att Eva blev avskräckt från att använda droger.

– Gode krist, ja det gjorde det nog. Den typen av droger, svarar hon och fortsätter:

– Ja, det var wild. Det var både och, det beror på vilka droger som togs, det finns ju droger som gör folk väldigt trötta också.