Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Han blir gudmor till Carolina Gynnings barn

22 jan, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Carolina Gynning
För lite mer än två veckor sedan avslöjade Carolina Gynning att hon är gravid. Nu har det kommit fram vem som är gudmor – och det är ovanligt val av konstnären och poddprofilen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Carolina Gynning och Viktor Philipson väntar sitt första barn tillsammans. Det här avslöjade Carolina Gynning själv på Instagram den 7 januari i år.

Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoriaBrand logo
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

”Ett nytt liv växer inom mig... Det är den största välsignelsen... Jag kan inte tro att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skrev hon då och lade ut en bild på sin gravidmage.

Lyckan var naturligtvis stor för paret som försökt skaffa barn ett tag, och i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva berättar hon om pressen att bli gravid.

– Alltså precis när jag träffade Viktor så pratade jag ju väldigt mycket om att jag ville bli med barn, och han är ju åtta år yngre och har inga barn själv. Självklart kände man ju då en jäkla stress, berättar hon för Carina Berg.

Annons

Carolina Gynning om missfallet

Carolina Gynning säger också att hon blev helt knäckt varje gång som stickan visade negativt, och att såg tillbaka på tiden då hon blev gravid nästan på en gång.

– Och nu när man har sex kanske 7000 gånger om dagen så borde man kanske bli gravid ännu lättare, skrattar Carolina Gynning och berättar om sorgen efter missfallet:

– Sedan blev jag gravid efter ett och ett halvt år och får missfall efter det att jag kämpat och varit så nöjd.

Carolina Gynning har sedan tidigare två barn, döttrarna Alicia och Adele från förhållandet med ex-pojkvännen Alexander Lydecker.

Navid Kabiri blir gudmor

Nu har det kommit fram vem som är gudmor till barnet. Det är krögaren och entrepenören Navid Kabiri.

”Så otroligt stolt över min fina älskling Carolina Gynning. Två helt underbara barn och nu väntas en tredje komma till världen. Och jag har haft privilegiet att bli tillfrågad om jag vill vara gudmor, vilket jag ödmjukast tackat ja till. Jag ska bli världens bästa gudmor”, skriver han på Instagram.

Carolina Gynning verkar väldigt nöjd över beslutet och kommenterar glatt på inlägget.

”Du kommer bli världens bästa gudmor”, skriver hon och dundrar på med en massa röda hjärtan.

”Tack älskling, och du världens bästa mamma”, svarar Navid Kabiri i sin tur.

Det blir alltså en manlig gudmor till Carolina Gynning och Viktor Philipsons barn!

Annons