Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Hanna Hedlund om att fira högtider efter skilsmässan

04 jul, 2022 
Michaela Mastad
Hanna Hedlund.
Artisten Hanna Hedlund är separerad från Martin Stenmark sedan drygt ett år tillbaka.
I ett nytt avsnitt av hennes podd Å andra sidan öppnar Hanna upp sig om rädslan att fira högtider efter separationen.
– Jag var rädd att jag skulle känna ”här kommer jag bland alla familjer”, säger hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

För drygt ett år sedan meddelade artistparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck, att de går skilda vägar. Paret hade då varit tillsammans i 23 år och har tre barn; Ida, Love och Saga.

Se också: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrarBrand logo
Se också: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrar

I år var det första gången som Hanna skulle fira midsommar som singel. Något som artisten var orolig över. I hennes podd Å andra sidan som hon driver med vännen Jessica Norman Wahlgren berättar hon om hennes upplevelser från sitt senaste midsommarfirande.

–Många hade ju respektive, men det var någon som var singel också. Jag var rädd att jag skulle känna ”här kommer jag bland alla familjer” men det kände jag inte alls, säger hon om sin midsommar som hon firande hemma hos en barndomskompis.

Annons

Hannas midsommarplaner innan separationen

Artistens midsommarplaner innan separationen såg verkligen annorlunda ut jämfört med i år. De senaste fem midsomrarna har Hanna jobbat i Dalarna, förutom de två senaste åren när det varit pandemi. Men i år ville hon bryta gamla traditioner och skapa nya som singel. Eftersom hon hade barnen tackade hon nej till jobb och detta år blev det en barn-midsommar för Hanna.

– Jag bara kände att nu blev det min barn-midsommar och då kan jag inte jobba bort hela den midsommaren. Plus att det midsommarfirandet är så förknippat med den familjen som var då. Nu har jag bara känt jag att jag behöver bryta de där grejerna och då var det väldigt mysigt att få fira med sin barndomskamrat, som man har firat alla ungdomsmidsomrar med, säger Hanna i avsnittet.

Annons