Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Hannah Widell om yngre kärleken: Han ligger 16 år bakom mig

31 jan, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Hannah Widell
Det skiljer 16 år mellan Hannah Widell och maken Philip Lindh.
Nu berättar hon om hur folk reagerade när de blev ett par – och om hennes egen oro kring åldersskillnaden.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades deBrand logo
Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades de

I somras gifte sig Hannah Widell, 47, och Philip Lindh, 31, på Fåfängan i Stockholm. De har varit tillsammans sedan 2019, och lyckan var naturligtvis enorm efter vigseln.

– Jag är otroligt kär. Det känns så härligt och det var ett så underbart bröllop, sade poddrottningen till Aftonbladet efteråt.

Sommaren innan giftermålet välkomnade paret en son som fick namnet Frank.

Hannah Widells tvivel om relationen

Kärleken mellan dem fortsätter att spira, men det var inte helt säkert att de skulle bli de två. I säsongspremiären av Min sanning på SVT berättar Hannah Widell att hon till en början tvekade på deras relation, bland annat på grund av åldersskillnaden.

Annons

– Jag hade tre barn och en karriär och och har gjort alla de här grejerna, och han ligger 16 år bakom mig på något sätt, säger hon.

Hannah Widell och Philip Lindh träffades ute på krogen 2019.
Hannah Widell och Philip Lindh träffades ute på krogen 2019.

Hannah Widell säger att en annan källa till tvivel var att hon inte visste om hon kunde få fler barn, eftersom hon var 45 år när de träffades, och att hon inte ville sätta stopp för hans eventuella barnplaner.

Men den oron visade sig alltså vara obefogad.

Hannah Widell om kärleken: ”Det gick inte att tacka nej till”

Hannah Widell säger också i programmet att det finns, och framför allt har funnits, ett tabu mot att en kvinna har en yngre kille på ett sätt som inte finns mot det omvända.

Annons

– Det fanns säkert jättemånga personer som tyckte jättemånga saker om det. Jag tänker att jag själv gjorde också det, men i dag är det så klart en ickefråga för oss.

Det fanns inte så mycket som talade för Hannah och Philip som par, säger hon i Min sanning, men det skulle visa sig att det blev helt rätt.

– Vi valde bara varandra för att vi blev supersuperkära. Det fanns ingen tanke om att det är bra familjebild. Allt var fel men vi bestämde oss ändå, för det gick inte att tacka nej till, säger hon kärleksfullt.

Foto: TT

Annons