Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Här är Pontus Gårdingers son Malte idag – jobbar som skådespelare

25 maj, 2022 
Elin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Här är Pontus Gårdingers son Malte idagAS
Nu gör Pontus Gårdingers 21-årige son Malte Gårdinger succé som skådis.
Här är han idag!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tv-profilen och modellen Pontus Gårdinger, 57, har en lång och framgångsrik tv-karriär. Under 00-talet var han en av Kanal 5s mest populära programledare, då han ledde serier som Mullvaden och Vem kan slå Filip och Fredrik. I mitten på 90-talet fick han även äran att leda Melodifestivalen. Men på senare år har tittarna fått se mindre av Pontus Gårdinger då han synts allt mindre i rutan.

Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Det gör Pontus Gårdinger idag

Men det är inte så att Pontus Gårdinger har kastat in handduken, nej då. Numera verkar han istället bakom kameran och har bland annat jobbat som producent för Expedition Robinson och Mästarnas mästare. Nu senast har Pontus även arbetat med Dplay-serien Pappas pojkar. Och för de som har ögonen med sig så gör han även tv-reklam för spelbolag.

Annons

Pontus Gårdingers son Malte

Vad gäller Pontus Gårdingers familjeliv, så har han sonen Malte Myrenberg Gårdinger, 21, tillsammans med exet Karin Myrenberg.

– Jag räknar henne som en av mina absolut bästa vänner, berättade Pontus Gårdinger podcasten Livshjulet 2014 när han öppnade upp om den fina relationen till sonens mamma idag.

Ex-paret om Pontus Gårdinger och Karin Myrenberg med sonen Malte våren 2005.

Malte Gårdinger gör succé

21-årige sonen Malte Gårdinger tar sig fram som skådespelare. Han gjorde sin debut som 13-åring när han landade rollen som Santos i Sune i fjällen. Efter det har det rullat på, och han har medverkat i SVT-serierna Jordskott och Sjukt oklar. I fjol dök han även upp i TV4-serien Morden i Sandhamn och i Discovery+ Skitsamma, där han spelade knarklangaren Vincent. Han medverkar även i den hyllade Netflix-serien Young Royals. Under årens gång har den unge skådespelaren även prisats, 2017 utnämndes han Årets stjärnskott under Filmgalan.

Annons

Snart är det även dags för Camilla Läckbergs, 47, fjärde säsong av TV3-serien Lyckoviken, och ett av seriens nya ansikten kommer vara just Malte Gårdinger.

Foto:TT/Instagram

Se också: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamlaBrand logo
Se också: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla
Annons