Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Helena Janebrinks nya liv efter skilsmässan från Casper

16 maj, 2022 
Jessica Rådne
helena janebrink
Efter 23 år ihop med Arvingarnas Casper Janebrink gör Helena sig nu redo för ett nytt liv. Så blir tillvaron för henne efter skilsmässan.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tre månader har gått sedan Casper, 52, och Helena, 44, gick ut men att de ska skiljas. Beskedet kom på alla hjärtans dag då Casper skrev på Instagram att de ”skiljs som vänner för familjens bästa”.

Se också: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna ordenBrand logo
Se också: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

Vad ingen visste då var att Casper väntar barn med sin nya kärlek Therese Andersson, 33. Helena å sin sida har redan planen klar för hur hon ska ta sig vidare efter uppbrottet.

Lyxvillan såld till miljonbelopp

helena och casper janebrink bröllop
Helena och Casper Janebrink gifte sig 2002.

I en intervju med Hänt från slutet på april berättar Helena öppenhjärtligt om sina känslor kring separationen. Hon beskriver en lättnad som infunnit sig sedan beslutet fattats.

Annons

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse! Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot, säger hon.

Vid tiden för intervjun bor Helena och Casper ännu ihop i ett arkitektritat hus i Floda, Göteborg. I hemmet finns även parets två gemensamma barn Felix, 16, och Alice,18. Helena beskriver hur hon biter ihop och längtar tills dagen då makarna kan separera också fysiskt.

– Hur det känns att bo med sitt ex? Underbart! Nej, men det är bara att bita ihop. Det har jag gjort länge nu. Jag vet hur man gör, säger hon.

Sedan dess har villan sålts för 9,5 miljoner kronor. För Helena väntar nu ett liv i storstan.

Helena Janebrinks nya liv i centrala Göteborg

paret janebrink
Paret Janebrink gick ofta på event ihop.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej, säger hon till Hänt. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Det är en fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara.

Annons

Helena refererar till Caspers kommande hem som ett ”gammalt ruckel i Floda”. Där ska dansbandsstjärnan till en början bo ensam då han inte har någon brådska med att flytta ihop med den nya gravida kärleken Therese.

Ser fram emot en nystart

Helena satsar på att komma till rätta i sin nya citylägenhet tillsammans med sina två barn. I en kommentar till GT förklarar hon att det ska bli:

– Skönt att få starta ett nytt liv med mina ungdomar och mig själv.

I samma GT-artikel säger Casper att han ser ljust på framtiden. I september kommer hans första utomäktenskapliga barn.

– Jag tror ändå att både jag och min exfru Helena kommer att landa i något som blir bättre för oss båda och även för barnen. Det kanske inte alltid är lätt att se det i början, menar han.

Källa: Hänt, GT, Svensk Dam

Annons