Trending: Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Hur träffade Maria Montazami sin man Kamran?

28 apr, 2019 
Redaktionen
Maria Montazami och maken Kamran träffades redan 1987.
Maria Montazami och hennes man Kamran träffades redan 1987 och gifte sig 1990. I dag har de varit gifta i nästan 30 år och ännu blomstrar kärleken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Svenska Hollywood-frun Maria Montazami kom till USA som au pair i slutet av 1980-talet. När hon upptäckte att familjen hon arbetade hos var involverade i skumma affärer sa hon upp sig och sökte istället jobb som servitris. Restaurangens chef var ingen mindre än Kamran Montazami, en man med rötterna i Iran som kommit till USA redan som tonåring. De två skulle snart bli ett par, men det var inte kärlek vid första ögonkastet.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

– Det enda jag kunde tänka på var hans håriga armar och händer, har Maria berättat i en intervju.

Marias man Kamran startade en mäklarfirma

Kamran skulle dock inte dröja sig kvar i restaurangbranschen utan startade istället en mäklarfirma som snabbt blev mycket framgångsrik.

I dag bor paret i Orange County, Kalifornien, och har fyra barn tillsammans; Sara, Hanna, Emma och Nicholas. Det faktum att både Maria och Kamran har invandrarbakgrund i USA tror hon är en av anledningarna till att familjebanden är så starka.

Annons

– Jag och Kamran har ju aldrig haft någon släkt i närheten, vi har bara haft varandra och barnen. Det tror jag har stärkt oss som familj, säger hon.

Maria Montazami om bråken med sin man

Trots de starka banden händer det förstås att Maria Montazami och maken Kamran bråkar, men grälen är sällan långvariga. Hemligheten bakom de korta konflikterna är att släppa gamla oförätter, har Maria berättat i en intervju med Aftonbladet.

– Vi bråkar kanske tio minuter och sen är det över. Det är så onödigt att älta om gammalt som har hänt, vi går bara vidare. Det är mitt tips, älta aldrig något gammalt, har hon sagt i en intervju med tidningen.

Håller familjeråd

För att undvika antalet kriser i familjen håller de regelbundna familjeråd där de diskuterar viktiga saker. Och så har de tummat på en sak – att aldrig låta svartsjuka komma dem emellan, en lärdom som har kommit till dem med åren.

– När jag och Kamran var unga och kanske hade sett fram emot en rolig fest jättelänge, så kunde hela festen bli förstörd för att vi tjafsade och var svartsjuka. Mitt bästa tips är därför: lägg svartsjukan på hyllan så fort som möjligt.

Annons