Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Ida Nordfors talar ut om tragiska barnbeskedet: "Inte såhär...”

11 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Bachelor-profilerna Sebastian Martinsson och Ida Nordfors på Gröna Lunds vårkalas 2022.
Det var i november som paret fick reda på att det låg ett litet kärleksbarn i Idas mage. Några veckor senare fick Ida beskedet om att bebisen inte hade klarat sig.
Ida Nordfors och Sebastian Martinsson fann varandra i Bachelor 2021 och har sedan dess varit ett par.
Nu delar Ida med sig av ett hjärtskärande besked som drabbat dem.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Sebastian Martinsson, 29, var en av två bachelors som sökte kärleken i Bachelor 2021 och fann den. Den tjej som fick hans sista ros i programmet var nämligen Ida Nordfors, 26, och nästan två år senare är paret fortfarande tillsammans.

På sociala medier delar paret med sig om högt och lågt från deras vardag.

Se också: 5 kändisar som varit öppna med sina missfallBrand logo
Se också: 5 kändisar som varit öppna med sina missfall

Ida och Sebastian tvingades dejta i smyg

Enda sedan vi såg paret falla för varandra i Bachelor har det slagit gnistor om dem. När paret kom hem till Sverige efter inspelningarna av programmet var de tvungna att hålla sin relation hemlig, för att inte avslöja något i programmet.

– Vi har varit innanför stängda dörrar hela tiden och har inte vågat gå ett steg utanför dörren, sa Ida till Aftonbladet vid tiden och Sebastian fortsatte:

Annons

– Ibland har man fått smyga in till henne utan att någon ser en. Du anar inte vilka typer av kamouflage jag har kört på.

I början av relationen bodde paret i sär, Sebastian var bosatt i Södertälje medan Ida bodde i Stockholm. Men i början på sommaren avslöjade Ida i en video på Youtube att paret skulle flytta ihop. Sagt och gjort, Sebastian flyttade in i Idas lägenhet i Stockholm under sommaren och har sedan dess varit sambos.

Ida Nordfors öppnar upp sig om det sorgliga beskedet

Nyligen publicerade Ida ett hjärtskärande inlägg på sin Instagram, där hon öppenhjärtligt delade med sig om att hon och Sebastian för bara några dagar sedan fick reda på att de drabbats av missfall.

Det var i november som paret fick reda på att det låg ett litet kärleksbarn i Idas mage. Några veckor senare fick Ida beskedet om att bebisen inte hade klarat sig. På Instagram beskriver hon sorgen.

"Detta året började inte riktigt som jag och Sebastian hade hoppats… i november fick vi reda på att jag var gravid och förra veckan fick vi reda på att jag fått missfall. Det har varit några av de lyckligaste veckorna, följt av några av de tuffaste dagarna.", inleder hon inlägget på Instagram.

Vidare fortsätter hon berätta om chocken när hon fick reda på att fostret inte längre levde.

"I och med att min kropp inte förstått att fostret slutat leva, har jag fortsatt vara gravid i flera veckor. Chocken kom som en rak höger. Man vet ju att det kan hända, att det är vanligt, men det gör det inte lättare.", skriver hon och fortsätter:

"Sorgen över all förväntan och all längtan som hunnit byggas upp tog över hela mig. Som barnmorskan sa: ”det var ju inte såhär det skulle bli” "

Hänt har varit i kontakt med Ida Nordfors som godkänt publiceringen av artikeln.

Annons