Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Izabella Scorupco om relationen med maken: “Glad att vi aldrig fick barn”

26 aug, 2022 
Elin Jonsson
Fotograftt
Izabella Scorupco om relationen med maken: “Glad att vi aldrig fick barn”
”Oh my god, nej!”, blir svaret när Aftonbladet frågar om Izabella Scorupco planerar att skaffa fler barn tillsammans med nye maken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

För fem år sedan träffade skådespelaren Izabella Scorupco, 52, kärleken på nytt – och nya flamman är ingen mindre än entrepenören Karl Rosengren, 52. Paret gifte sig 2019 och skådespelaren berättar nu om parets kärlek – och beslutet att inte skaffa barn ihop för tidningen Allas.

VIDEO: Izabella Scorupcos bästa looks på röda mattanBrand logo
VIDEO: Izabella Scorupcos bästa looks på röda mattan

Båda makarna har barn sedan tidigare men Karls barn är yngre än Isabellas vilket innebär att hon har fått en ny roll som bonusmamma på äldre dar.

Annons

– Mina barn är ju i stort sett självgående. Med yngre barn måste man ta hänsyn till både deras och andra vuxnas rutiner och uppfostran. Jag försöker hålla mig neutral och parera mellan saker, säger Scorupco till tidningen.

Mellan 1996 - 1998 var hon gift med den polska professionella ishockeyspelaren Mariusz Czerkawski, 50. Paret fick dottern Julia Scorupco 1997, innan de skilde sig året efter. 2003 gifte sig Izabella Scorupco igen, den här gången med Jeffrey Raymond. De fick sonen Jacob tillsammans samma år som de gifte sig, och höll ihop fram till 2015 innan de gick skilda vägar.

”Ser ingen som helst anledning till att skaffa fler barn!”

I en ny intervju med Aftonbladet gör hon dock klart att det inte kommer bli några fler barn för familjen.

– Oh my god. Nej. Det är det enda, jag är glad att vi aldrig fick barn. Vi har våra respektive barn som är det finaste vi har. Det finns ingen som helst anledning att skaffa fler barn. Vi tar till vara på tiden med våra barn men har också den otroliga lyxen att vi i den här åldern också kan ha lite tid för oss själva, säger hon som idag är mamma till sonen Jacob som är 19 år och dottern Julia, 24.

Annons
Izabella Scorupco öppnar upp om barnbeslutet med maken Karl Rosengren.
SE OCKSÅ: 9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner tillBrand logo
SE OCKSÅ: 9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till
Annons
Annons